To je to što me zanima!

Party djevojke: Brook, Vergara i Canalis tulumarile su zajedno

Zabavi se pridružila i plavokosa poljska glumica Katarzyna Wolejnio, a društvo je, sudeći po fotografijama na tulumu nakon košarkaške utakmice, provelo ludu večer
Vidi originalni članak

Nakon košarkaške utakmice LA Lakersa i Denver Nuggetsa u Staples Centru u Los Angelesu, Kelly Brook (33) zabavljala se u društvu glumice Sofie Vergare (41) i talijanske voditeljice Elisabette Canalis (35). 

- Veselim se večerašnjoj utakmici Denver Nuggetsa protiv Lakersa - napisala je manekenka i glumica na Twitteru prije dvoboja. 

Odlično raspoložena pozirala je u društvu Elisabette Canalis, bivše djevojke Georgea Clooneyja (52), i njezina prijatelja, talijanskog košarkaša Danila Gallinaria, koji igra za Denver Nuggetse. 

- Najbolje stvari dolaze u malim pakiranjima. Na večeri s Danilom Gallinariem - napisala je Elisabetta na Instagramu ispod fotografije.

Ona je zaručena za talijanskog glumca Marcella Macchia, a s košarkašem se druži već neko vrijeme. Zabavi se pridružila i plavokosa poljska glumica Katarzyna Wolejnio, a društvo je sudeći po fotografijama provelo ludu večer. 

No Kelly se nije samo zabavljala, pozirala je u društvu osobnih trenera s kojima je vježbala kad se prije utakmice uputila na izlet do Runyon Canyon Parka.

Seksi više no ikad: Kelly Brook pokazala bivšem što je izgubio

Idi na 24sata

Komentari 22

  • WOMANIZER 10.10.2013.

    pa nek se zabavljaju! :))........sigurno su svi zajedno "partyijali" haha (treneri i one)! :P

  • triangle 10.10.2013.

    Lijepa nakupina:-)

  • irinn 10.10.2013.

    Koji frajer se ne bi uvalio u ove šestorke ;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare