To je to što me zanima!

Pas Paris Hilton popiškio se u trgovini skupocjenim cipelama

Tinkerbell je nervozno šetala po butiku Kitson dok je Paris birala cipele koje joj se najviše sviđaju. Dok više nije mogla trpjeti čučnula je pokraj police i obavila nuždu
Vidi originalni članak

Butik Kitson omiljeno je mjesto gdje nasljednica carstva Hilton voli trošiti  novac. Kako butik ima jako velik izbor cipela, Paris Hilton (29) dugo se zadržala tamo i birala koji par će uzeti. Za to vrijeme njenoj kujici, Tinkerbell jako se piškilo. Kako Paris tada nije razmišljala o fiziološkim potrebama svoje chihuahue, ona je našla savršeno mjesto za obaviti nuždu. Tinkerbell je čučnula i popiškila se pokraj jednog skupocjenog para cipela u butiku. Paris zbog toga nitko ništa nije rekao jer ipak je ona vlasnicima butika najbolja mušterija i na njoj previše zarađuju da bi je izgubili zbog sitnice kao što je mokrenje njenog ljubimca u njihovoj trgovini. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_32967 07.01.2011.

    šta nisu flaširali taj piss pa prodavali kao parfem

  • Dolly01 05.01.2011.

    Moj se pas pasmine kavkaski ovčar i težak 60 kg posrao na prepunoj plaži prije dvi godine.... i to ko krava, pred turistima i lokalnim babama koje su me skoro kamenovale dok sam čistila... mislim da bi to bila puno "jača" vijest, ali ja nisam Paris, šmrc!

  • 20.12.2010.

    Za sta sve ne ovi novinari dobivaju platu!!!Jbt daj idem ja radit u novinarstvo pa da pisem da mi se krava usrala u stali!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare