To je to što me zanima!

Paško se suzdržavao i na piru: Nisam probao svadbenu tortu

Nakon svadbenog slavlja, Splićanin je nastavio topiti kile u showu 'Život na vagi', a želja mu je izgubiti 50 kilograma kako bi mogao kvalitetnije provoditi vrijeme sa svojom kćeri iz prvog braka
Vidi originalni članak

Paško Karlo (37) izašao je iz showa “Život na vagi” na vikend kako bi izrekao sudbonosno “da”, a onda se hitro vratio u kuću, gdje vrijedno mršavi.

Do dana vjenčanja u kući je skinuo 34 kilograma. Najprije se svojoj odabranici opirao i bio je jako oprezan u vezi. Ipak, supruga Martina (38) u potpunosti ga je osvojila.

- Ovo je moja druga prilika jer iza sebe već imam brak. Bili smo četiri godine zajedno, s kratkim prekidima, ali zaključno smo se zaručili na Božić prošle godine - kaže Paško, kojem je bilo jako žao što sve kandidate, trenere, kamermane i ostalu ekipu iz “Života na vagi” nije mogao povesti na vjenčanje.

Prijatelji i obitelj dali su sve od sebe kako bi svadba protekla bajkovito, pa je atmosfera, kaže Paško, bila intimna i lijepa. Par se vjenčao u Vili Dalmaciji, gdje su uzvanici prvi put vidjeli Paška nakon dva mjeseca strogog režima mršavljenja.

Savjesni mladoženja priznaje kako nije niti okusio svadbenu tortu jer se drži pravila iz showa. Najviše ga veseli to kako na njegovu transformaciju gledaju obitelj i supruga Martina, inače stomatologinja.

- Nisam ni okusio svadbenu tortu, ali nije mi žao. Očekivao sam da će više biti negativnih komentara zbog mog novog izgleda, ali ljudi su mi prilazili i govorili samo pozitivne riječi. Otac me na prvu nije prepoznao, a Martina je bila iskreno oduševljena. Baš su me ponijele emocije kad sam je vidio - rekao je emotivni Paško.

Mladenci su prvi ples zaplesali uz pjesmu “Karta ljubavi” Tomislav Bralića i klape Intrade. Nekadašnji juniorski prvak Hrvatske u prsnom plivanju priznaje da su mu se kilogrami krenuli gomilati nakon studija, kad je počeo raditi statičan uredski posao.

- Radio sam od osam do deset sati, spavao, sve manje ekipe ide na nogomet i košarku, a ja sam sve više jeo - objašnjava Paško.

Nije mu žao što je imao samo jedan slobodan vikend za svadbu, jer se što prije želio vratiti na trening i nastaviti napredovati u svom naumu.

- Odlična smo ekipa, baš sam našao prijatelje u showu - dodaje Splićanin, koji obećava da novopečenu suprugu neće voditi na medeni mjesec u Samobor. Ondje Paško, naime, u izolaciji topi kilograme i trenira.

Želja mu je do kraja showa izgubiti 50 kilograma kako bi mogao kvalitetnije provoditi vrijeme sa svojom kćeri iz prvog braka.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • peppito 09.12.2017.

    ee da, tako je to sa bivšim sportašima, sretno vama oboje dalje !

  • limitedition 09.12.2017.

    Veli mi žena da je ovaj spominja sve redom da mu fale tjekom shova samo zaručnicu ne.

  • vihor 2016 08.12.2017.

    koji je to brak ja neznam te zene ,kako mogu ici za njega ,da je valjao , ne bi se rastao,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare