Obavijesti

Show

Komentari 33

Paško se suzdržavao i na piru: Nisam probao svadbenu tortu

Paško se suzdržavao i na piru: Nisam probao svadbenu tortu
4

Nakon svadbenog slavlja, Splićanin je nastavio topiti kile u showu 'Život na vagi', a želja mu je izgubiti 50 kilograma kako bi mogao kvalitetnije provoditi vrijeme sa svojom kćeri iz prvog braka

VIDEO

Paško Karlo (37) izašao je iz showa “Život na vagi” na vikend kako bi izrekao sudbonosno “da”, a onda se hitro vratio u kuću, gdje vrijedno mršavi.

Do dana vjenčanja u kući je skinuo 34 kilograma. Najprije se svojoj odabranici opirao i bio je jako oprezan u vezi. Ipak, supruga Martina (38) u potpunosti ga je osvojila.

- Ovo je moja druga prilika jer iza sebe već imam brak. Bili smo četiri godine zajedno, s kratkim prekidima, ali zaključno smo se zaručili na Božić prošle godine - kaže Paško, kojem je bilo jako žao što sve kandidate, trenere, kamermane i ostalu ekipu iz “Života na vagi” nije mogao povesti na vjenčanje.

Prijatelji i obitelj dali su sve od sebe kako bi svadba protekla bajkovito, pa je atmosfera, kaže Paško, bila intimna i lijepa. Par se vjenčao u Vili Dalmaciji, gdje su uzvanici prvi put vidjeli Paška nakon dva mjeseca strogog režima mršavljenja.

Savjesni mladoženja priznaje kako nije niti okusio svadbenu tortu jer se drži pravila iz showa. Najviše ga veseli to kako na njegovu transformaciju gledaju obitelj i supruga Martina, inače stomatologinja.

- Nisam ni okusio svadbenu tortu, ali nije mi žao. Očekivao sam da će više biti negativnih komentara zbog mog novog izgleda, ali ljudi su mi prilazili i govorili samo pozitivne riječi. Otac me na prvu nije prepoznao, a Martina je bila iskreno oduševljena. Baš su me ponijele emocije kad sam je vidio - rekao je emotivni Paško.

Mladenci su prvi ples zaplesali uz pjesmu “Karta ljubavi” Tomislav Bralića i klape Intrade. Nekadašnji juniorski prvak Hrvatske u prsnom plivanju priznaje da su mu se kilogrami krenuli gomilati nakon studija, kad je počeo raditi statičan uredski posao.

- Radio sam od osam do deset sati, spavao, sve manje ekipe ide na nogomet i košarku, a ja sam sve više jeo - objašnjava Paško.

Nije mu žao što je imao samo jedan slobodan vikend za svadbu, jer se što prije želio vratiti na trening i nastaviti napredovati u svom naumu.

- Odlična smo ekipa, baš sam našao prijatelje u showu - dodaje Splićanin, koji obećava da novopečenu suprugu neće voditi na medeni mjesec u Samobor. Ondje Paško, naime, u izolaciji topi kilograme i trenira.

Želja mu je do kraja showa izgubiti 50 kilograma kako bi mogao kvalitetnije provoditi vrijeme sa svojom kćeri iz prvog braka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin