To je to što me zanima!

Patricia Gašparini zbog glazbe je dala otkaz u UN-u, a pjevala je i u showu 'Story Supernova'

Riječka glazbenica Patricia Gašparini karijeru je započela kao djevojčica u talent showu Nove TV 'Story SuperNova Juniors', a ove godine predstavit će se pjesmom 'I Will Wait' na Dori
Vidi originalni članak

Patricia Gašparini (30) glazbenu karijeru započela je kao djevojčica u talent showu 'Story SuperNova Juniors', a sada će se predstaviti na Dori s pjesmom 'I Will Wait'.

Ova Riječanka jedna je od 18 izvođača koji će na ovogodišnjoj Dori pokušati izboriti odlazak na Eurosong u Liverpoolu, a ona se zbog glazbenih snova čak odrekla posla u UN-u.

- Nakon što sam završila fakultet, 2015. godine sam se preselila u Švicarsku. Bivši dečko živi tamo i preselila sam se zbog ljubavi. Završila sam Pomorski fakultet u Rijeci, smjer logistike i menadžmenta i dobila posao pri UN-u. Dobila sam ugovor na dvije i pol godine - ispričala je Patricia za Jutarnji list.

- Imala sam dobar posao. Bilo mi je dobro, jer bila sam među najboljima u timu. K tome, radila sam s ljudima iz cijelog svijeta, od Etiopije do Francuske. To ti daje neku širinu, naučiš cijeniti druge kulture, funkcionirati s ljudima iz različitih okruženja. Mnogi se čude kada čuju da sam odlučila otići, jer život glazbenika je nesiguran -dodala je.

Patricia je karijeru započela s 12 godina u talent showu Nove TV 'Story SuperNova Juniors' gdje je 2003. dospjela među top 10 najboljih.

Nakon toga je sudjelovala na nizu dječjih festivala i natjecanja, na kojima je osvojila brojne nagrade. Bila je i prateći vokal Ibrici Jusiću 2008. godine, a pjevala je i u švicarskom bendu 'Time Machine' s kojim je 2017. nastupila i na prestižnom Montreux Jazz Festivalu.

Danas uspješno pliva u solo vodama i dosad je objavila četiri singla, od kojih je zadnji pjesma 'I Will Wait' s kojom će se 11. veljače predstaviti na Dori, a kaže da je odmalena sebe zamišljala upravo na toj pozornici.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatna Vuga 13.01.2023.

    Pogrešna odluka, nije trebala dati otkaz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare