Obavijesti

Show

Komentari 1

Patricia Gašparini zbog glazbe je dala otkaz u UN-u, a pjevala je i u showu 'Story Supernova'

Patricia Gašparini zbog glazbe je dala otkaz u UN-u, a pjevala je i u showu 'Story Supernova'
5

Riječka glazbenica Patricia Gašparini karijeru je započela kao djevojčica u talent showu Nove TV 'Story SuperNova Juniors', a ove godine predstavit će se pjesmom 'I Will Wait' na Dori

VIDEO

Patricia Gašparini (30) glazbenu karijeru započela je kao djevojčica u talent showu 'Story SuperNova Juniors', a sada će se predstaviti na Dori s pjesmom 'I Will Wait'.

Ova Riječanka jedna je od 18 izvođača koji će na ovogodišnjoj Dori pokušati izboriti odlazak na Eurosong u Liverpoolu, a ona se zbog glazbenih snova čak odrekla posla u UN-u.

- Nakon što sam završila fakultet, 2015. godine sam se preselila u Švicarsku. Bivši dečko živi tamo i preselila sam se zbog ljubavi. Završila sam Pomorski fakultet u Rijeci, smjer logistike i menadžmenta i dobila posao pri UN-u. Dobila sam ugovor na dvije i pol godine - ispričala je Patricia za Jutarnji list.

- Imala sam dobar posao. Bilo mi je dobro, jer bila sam među najboljima u timu. K tome, radila sam s ljudima iz cijelog svijeta, od Etiopije do Francuske. To ti daje neku širinu, naučiš cijeniti druge kulture, funkcionirati s ljudima iz različitih okruženja. Mnogi se čude kada čuju da sam odlučila otići, jer život glazbenika je nesiguran -dodala je.

Patricia je karijeru započela s 12 godina u talent showu Nove TV 'Story SuperNova Juniors' gdje je 2003. dospjela među top 10 najboljih.

Nakon toga je sudjelovala na nizu dječjih festivala i natjecanja, na kojima je osvojila brojne nagrade. Bila je i prateći vokal Ibrici Jusiću 2008. godine, a pjevala je i u švicarskom bendu 'Time Machine' s kojim je 2017. nastupila i na prestižnom Montreux Jazz Festivalu.

Danas uspješno pliva u solo vodama i dosad je objavila četiri singla, od kojih je zadnji pjesma 'I Will Wait' s kojom će se 11. veljače predstaviti na Dori, a kaže da je odmalena sebe zamišljala upravo na toj pozornici.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'