To je to što me zanima!

Pattinson i Kristen opet skupa: Ne mogu jedno bez drugog

Prvi put nakon prekida zajedno su ih vidjeli 15. rujna u L.A-u, a nakon toga počeli su se viđati sve češće. Robert je navodno povjerovao Kristen da ga nije prevarila
Vidi originalni članak

Nikad se nisam seksala s Rupertom, kunem ti se. Samo tebe volim..., plakala je Kristen Stewart (22) Robertu Pattinsonu (26) i on joj je očito povjerovao. 

Nakon što se krajem srpnja saznalo da je tijekom snimanja 'Snjeguljice i lovca' Kristen imala aferu s gotovo dvostruko starijim redateljem Rupertom Sandersom (41), Pattinson se odselio iz kuće u kojoj su zajedno živjeli. Čini se da mu je nevjerna Kristen ipak previše nedostajala pa joj je odlučio oprostiti. 

Prvi put nakon prekida zajedno su ih vidjeli 15. rujna u L.A-u, a nakon toga počeli su se viđati sve češće. 

- Opet su zajedno i Robert je odlučio da ipak neće prodati kuću u Los Angelesu u kojoj je živio s Kristen. Previše se vole da bi bili razdvojeni - tvrdi prijatelj para. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kahuna 09.10.2012.

    ja apsolutno vjerujem da ga nije prevrila i da je sve ovo samo dobar marketing,zasto to vjerujem? zato jer za vrijeme navodne prijevare Kristen ni jednom nije izasla u javnost jer bi zbog svoje lose glume svi skuzili da prevare nikad nije ni bilo

  • Nandy178 09.10.2012.

    jako loše glumi Snjegulicu te je ružna u filmu i muškobanjasta...baš me zanima kako je dobila ulogu :P

  • ostvaren 09.10.2012.

    kad će oni postati out, kaaaad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare