To je to što me zanima!

Pattinson: Kristen, tvoja afera je bila odvratna i gadiš mi se

Razočarala me i zgrožen sam. Kad sam je sreo, morao sam joj reći da mi se gadi i da je njena prevara bila odvratna, rekao je Pattinson koji prevaru još nije prebolio
Vidi originalni članak

Glumac Robert Pattinson (27) još se nije oporavio od prekida s Kristen Stewart (23). Prošli vikend sreo ju je u kvartu, a nakon tog susreta odlučio je napustiti ga. 


- Razočarala me i zgrožen sam. Kad sam je sreo, morao sam joj reći da mi se gadi i da je njena prevara bila odvratna - rekao je Pattinson. S Kristen je bio u ljubavnoj vezi četiri godine.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ana123music 21.08.2013.

    Ma nešto si je umislila. I Robert je debil mislim njoj oprostit jer se jebala i žvalila s nekim stracem koji ima ženu i djecu. Ma daj molim te. I šta sad reć na svemu tome

  • kevin_2011 19.08.2013.

    bolje od toga nije ni zaslužila ta balava curka...roberte potpisujem tvoju izjavu!!

  • lolipop girl 19.08.2013.

    Nemogu vjerovati da poste ovakve članke znaci pomirio se s njom raskrstio pa joj nakon 2ipol mjeseca prekida odlučio reci da mi se gadi ?!!citam članke na američkim portalima o njima koji govore da su oboj u redu te da su nastavili sa svojim životima čak sam jedan pročitala kako postoji mogućnost da se pomire jer Robert je rekao bliskoj prijatelju da mu Kristen nedostaje pa mislim sto je ovo sve da ste odnekle ovo izvukli ova priča ne drži vodu !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare