To je to što me zanima!

Pattinson tvrdi da je zatočenik vlastite slave: Usamljen sam...

Glumca je slava učinila tužnim čovjekom koji prijatelje može nabrojati na prste jedne ruke. Teško sklapa nova prijateljstva jer ne zna kome može vjerovati
Vidi originalni članak

Engleski glumac Robert Pattinson (27) priznaje da je jako usamljen. Boji se uspostavljati nova poznanstva jer više ne zna kome može vjerovati.

- Slava me je učinila tužnim čovjekom koji prijatelje može nabrojati na prste jedne ruke - kaže.

Glumac se nedavno preselio iz Los Feliza na Beverly Hills. Iskeširao je 22 milijuna kuna za godinu dana najma vile s pet spavaćih soba i šest kupaonica u kojoj će živjeti sam. Još se nije oporavio od prekida četverogodišnje veze s Kristen Stewart (23).


- Razočarala me i zgrožen sam. Kad sam je sreo, morao sam joj reći da mi se gadi i da je njena prevara bila odvratna - rekao je Pattinson.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • WOMANIZER 25.08.2013.

    nažalost, to je tako!..........no ovi prijatelji će mu uvijek ostati!

  • SILVIJA_2 24.08.2013.

    joj jadan....bas mi ga je zao .....hahahahahaha mislim da od objesti nezna sta če od sebe...ak mu je tak dosadno može radit neki humanitarni posao a ne se povlačit po novinama....

  • merli 24.08.2013.

    Prijateljstvo ? O kakvom prijateljstvu mi danas govorimo ? Ako govorimo o iskrenom prijateljstvu koje on traži, vjerojatno opet ima više prijatelja nego vi koji niste svjesni da vaši prijatelji nisu iskreni prijatelji ! Tako da on ako mu se prijatelji mogu nabrojati na prste jedne ruke je presretan !!!! A poznanici i kolege nisu prijatelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare