To je to što me zanima!

Paula nakon 'Zadruge' postala pjevačica, fanovi u čudu: 'Glas ti je super, čemu toliki autotune?

Sa srpskim reperom Vukom Mobom Paula je snimila prvi spot i pjesmu 'Tona'. U spotu, koji je u samo tri dana pregledan više od 770 tisuća puta, Paula izazovno pleše u kupaćem kostimu, s dugom ružičastom perikom
Vidi originalni članak

Varaždinka Paula Hublin (22), natjecateljica četvrte sezone realityja 'Zadruga', iskoristila je novostečenu popularnost i  ostvarila svoj san o pjevačkoj karijeri.

Sa srpskim reperom Vukom Mobom, koji je bio njezin sustanar u realityju, snimila je prvi spot i pjesmu 'Tona'. Paula u spotu izazovno pleše u kupaćem kostimu, s dugom ružičastom perikom.

U samo tri dana, spot je pregledan više od 770 tisuća puta te je zauzeo sedmo mjesto na YouTube trending ljestvici. Međutim, reakcije Paulinih obožavatelja u komentarima vrlo su podijeljene. 

Uno flip rules

Neki smatraju da je u prvi plan trebala staviti svoje plesačke vještine, dok drugi tvrde da joj suradnja s Vuk Mobom nije bila dobar potez.

SVAĐA S ANĐELOM VEŠTICOM Fran Pujas protiv starlete: 'Ako postanem otac Paula će postati kuma, ali za to ne postoji šansa'

- Paulin glas ugušen od previše autotunea, može ona i bez toliko ... ima lijep glas - napisao je jedan od komentatora a mnogi su se složili s njim.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tomo100brt 29.08.2021.

    Da joj glas valja, ne bi radila autotune.

  • Krušo Hagur 28.08.2021.

    Zašto toliki autotune? Zato jer su to te takozvane pjesme, sve su takve i sve traju 2 ipo minute.

  • __zujo__ 28.08.2021.

    očito nisu dobro oprali uši

Komentiraj...
Vidi sve komentare