To je to što me zanima!

Paulu 'napucao' zbog starlete: 'Djevojka je totalno nebitna...'

Hublin je završila u izolaciji, a maneken se brzo prebacio na novu djevojku. Riječ je o atraktivnoj Ivani Marinković s kojom svakodnevno izmjenjuje nježnosti
Vidi originalni članak

U kontroverznom showu 'Zadruga' svakodnevno se odvijaju žestoke svađe i prepucavanja, a i ovaj put Hrvati su glavna tema brojnih rasprava. Prije desetak dana Paula Hublin (21) i Fran Pujis (22) javno su prekinuli vezu koja je trajala šest mjeseci, a bivša manekenka utjehu je pronašla u zavodniku Anđelu Rankoviću (27). 

No ljubav nije dugo trajala. Hublin je završila u izolaciji, a maneken se brzo prebacio na novu djevojku. Riječ je o atraktivnoj Ivani Marinković s kojom svakodnevno izmjenjuje nježnosti. 

- Nisam plakala zbog Frana pa neću pustiti suzu niti zbog Anđela. Zaljubim se u dvije minute i ne zanima me što je s drugom - rekla je Paula i dodala kako se neće miješati u njihovu priču. 

- Ona je upala u najzanimljiviju priču, ali djevojka je totalno nebitna. Od mene neće dobiti reakciju jer joj ne namjerava dizati popularnost - dodala je.

Ipak, ostali Zadrugari smatraju kako je Paula ljubomorna na kolegicu, ali ne želi pokazati emocije i slabost. 

- Samo se pravi da joj nije stalo, a cijelo vrijeme gleda samo u njih - pričali su ostali Zadrugari. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Kis00 24.09.2020.

    Car to osvaja glatko

  • PrinceVegeta 22.09.2020.

    Malo ste fulali, anđelo brije s Ivanom, ne Fran 🤣🤣

  • smradacdubrava 22.09.2020.

    Ko su ovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare