To je to što me zanima!

Peđa Jovanović rasprodao je koncert u Lisinskom i najavio drugi: 'Hvala, radi vas postojim'

Jovanović je krajem prošle godine rasprodao osam koncerata u beogradskoj MTS dvorani, a u ožujku stiže u Zagreb
Vidi originalni članak

Jedan od omiljenijih srpskih izvođača, Peđa Jovanović, rasprodao je koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog. Zbog velikog interesa zagrebačke publike, pjevač će nakon prvog koncerta 25. ožujka održati i drugi koji je na rasporedu 27. ožujka.

PUBLIKA JE BILA ODUŠEVLJENA Rade Šerbedžija zapjevao je u Lisinskom, a zbog 'Ne daj se Ines' razbio je čašu na pozornici

'Vi ste moj vjetar u leđa...'

- Ponosan sam što ću u Zagrebu pjevati i drugi dan. Hvala svima koji dolaze na moje koncerte! Jako me raduje što volite moje pjesme, jer u svakoj mojoj pjesmi ima dio mene. Zahvalan sam Bogu što ga vas imam, dajete mi vjetar u leđa. Publika je pjevačima razlog radi kojeg postoje, a moja publika je zaista posebna i siguran sam da ćemo uživati u Lisinskom, ja ću dati sve od sebe da to bude za pamćenje - rekao je Jovanović za Extra FM.

Peđa, koji vrijedi za istinskog šarmera, krajem prošle godine je održao čak osam rasprodanih koncerata u beogradskoj MTS dvorani, a uskoro će svojim pjesmama i obradama raspjevati publiku u Zagrebu.

'DALMATINSKI SLAVUJI' Rišpet je okupio brojnu publiku u KD Lisinski: Evo kakva je bila atmosfera na koncertu...

Milijunska slušanost

Prije nekoliko mjeseci objavio je album 24/7, a na njemu se nalaze pjesme poput 'Neformalno', 'Ljubav, ja i ti' i 'Ispod žita' koje na YouTubeu broje milijunske preglede. 

POGLEDAJTE VIDEO: ISTINE I LAŽI ESTETSKIH TRETMANA POZNATIH I SLAVNIH

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sunčana20 12.01.2024.

    stvarnooooo ko je ovaj

  • 12.01.2024.

    Ko e taj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare