To je to što me zanima!

Penelope Cruz bit će najstarija Bondova djevojka u povijesti

'Laskavu titulu' dosad je nosila Honor Blackman koja je u filmu 'Goldfinger' glumila Pussy Galore. Tada je imala 39 godina. Penelope će Bondova djevojka biti s 40
Vidi originalni članak

U veljači ove godine objavila je da sa suprugom Javierom Bardemom (44) očekuje drugo dijete i uskoro bi trebala roditi. U travnju iduće godine napunit će 40 i zatim glumiti Bondovu djevojku u 24. nastavku filma o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu. 

- Penelope Cruz idealna je Bondova djevojka. Producenti su je već i prije htjeli angažirati, no nije bila slobodna zbog drugih obaveza - rekao je izvor iz produkcije filma čije će snimanje koštati vrtoglavih 100 milijuna funti, oko 900 milijuna kuna.

- Pametna je i seksi i zato je toliko jako žele angažirati. Detalji ugovora već se dogovaraju - dodaje izvor. 

Lijepa Španjolka tako će postati najstarija Bondova djevojka u povijesti popularnog filmskog serijala. Tu je 'laskavu titulu' dosad nosila Honor Blackman (87) koja je 1962. u filmu 'Goldfinger' glumila Pussy Galore. Tada je imala 39 godina.

- Prihvaćam uloge u kojima uživam i želim proširiti svoje glumačke sposobnosti i isprobati nešto ovo - rekla je Penelope. U zadnjem iz niza filmova o agentu 007, 'Skyfall', njen suprug glumio je Raoula Silvu, bivšeg agenta tajne službe MI6 koji je postao zločinac.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Lud kao Ava 03.06.2013.

    Jednostavno predivna!

  • Stevi 02.06.2013.

    lijepa je...

  • mlad i obdaren 02.06.2013.

    idefinitivno najružnija u povijesti s tim ušima i nosinom

Komentiraj...
Vidi sve komentare