To je to što me zanima!

'Penis sam si odrezao jer sam bio napušen i jako usamljen'

Bio sam depresivan. Dugo nisam vidio svoje kćerkice. Pušio sam travu i čitao knjigu o misionarima i vazektomiji i uzeo stvar u svoje ruke, kaže reper Andre Johnson
Vidi originalni članak

Sredinom travnja Andre Johnson odrezao si je penis i zatim se pokušao ubiti skočivši s balkona na drugom katu zgrade. Liječnici su pretragama utvrdili da je bio pod utjecajem droge PCP dok se odlučio osakatiti i pokušao ubiti. Andre je konačno rekao zašto si je odrezao svoj 'muški ponos'.

- Bio sam depresivan. Jako dugo nisam vidio svoje kćerkice jer mi bivša to ne dopušta i jednostavno sam poludio - kaže Andre koji repa pod imenom Christ Bear i povezan je s Wu-Tang Clanom. 

Kćeri ne smije vidjeti jer je njegova bivša na sudu ishodila zabranu pristupa, a Andrea je dodatno slomilo i to što očekuje treće dijete. 

- Bio sam potpuno sam. Smotao sam joint i pušio. Uz to sam čitao knjigu o redovnicima i vazektomiji. Osjećao sam se kao da mi se cijeli svijet ruši, a kako sam bio napušen i razmišljao sam o vazektomiji jedna je stvar odvela drugoj. Uzeo sam stvar u svoje ruke; doslovno - rekao je Andre za TMZ.

Čim je shvatio što je napravio požalio je, ali sretan je jer je sada sve u redu. Kirurzi su mu uspjeli penis 'montirati' natrag gdje mu je mjesto. Penis mu je, kaže, u potpunosti funkcionalan i može se seksati bez problema. Jedino što najvjerojatnije neće više moći imati djece. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • nikola0412 17.05.2014.

    novinaru pazi da ti neko ne ubaci joint u pice

  • Dino_Tovar 12.05.2014.

    Spreman sam jednog dana dati sve organe,samo mi "šironju" ostavite!

  • ojdimidojdimi 11.05.2014.

    možda mu se nije sviđao od prvog dana......................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare