To je to što me zanima!

Penny je otkrila što će si uzeti sa seta 'Teorije velikog praska'

Glumica koja je postala poznata upravo po ulozi susjede i konobarice Penny priznala je da će sa seta 'ukrasti' poster robota koji se bore u ringu. Poster se nalazi u dnevnoj sobi Leonarda i Sheldona
Vidi originalni članak

Američka glumica i zvijezda popularne humoristične serije 'Teorija velikog praska', Kaley Cuoco (33) priznala je što će sa seta zadržati i nakon snimanja posljednje sezone.

Kako prenosi magazin People, glumica koja je postala poznata po ulozi konobarice Penny u intervjuu je nedavno otkrila što će zadržati nakon završetka serije.

- Namjeravam zadržati poster robota koji se bore u ringu. Taj poster želim već 12 godina, a nalazi se na vratima Leonardove i Sheldonove dnevne sobe - otkrila je Kaley i ukratko objasnila zašto joj taj poster toliko znači. 

- Stvar je u tome što taj poster uvijek vidim s mjesta na kojem sjedim tijekom snimanja, zato ću ga staviti u vlastitu dnevnu sobu kad završi snimanje i tako ću ga gledati svaki dan. Možda je to nekome neobično i čudno, ali meni ne  - otkrila je glumica. 

Serija je premijeru imala 2007. godine, a iako sve sezone kritičari nisu proglasili jednako kvalitetnima, zadržala je obožavatelje iz cijelog svijeta. Skupina 'štrebera' i znanstvenika - Sheldon, Raj, Howard i Leonard, neurobiologinja Amy, susjeda Penny i mikrobiologinja Bernadette ubrzo su osvojili gledatelje koji su razočarani najavom završetka snimanja serije. 

Serija je ubrzo postala jedna od najpopularnijih sitcoma u Americi, ali i u svijetu. Ekipa 'Teorije Velikog praska' našla se i u Guinnessovoj knjizi rekorda. Naime, 11. epizoda devete sezone pod nazivom ‘The Opening Night Excitation’ je prema Guinnessovim podacima imala najveći broj gledatelja uživo u čitavoj povijesti televizije.

Riječ je o epizodi koju su mnogi gledatelji željno iščekivali, a u kojoj su Sheldon i Amy napokon 'konzumirali svoju vezu'. U akciji ih je gledalo čak 24 milijuna ljudi.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

PREKID NA VALENTINOVO: Neke znakove zodijaka čeka najgori scenarij

Idi na 24sata

Komentari 4

  • iiiih 14.02.2019.

    I gdje je taj poster? Clanak o tome a nigdje slike??

  • 14.02.2019.

    Kuc kuc Peny,kuc kuc Peny,kuc kuc Peny...

  • Ra Mona 13.02.2019.

    ne može ovo svako gledati hehehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare