To je to što me zanima!

'Penzioneri me vole, a cure ne znaju kako da mi priđu'

Pjevač bi se htio ponovo zaljubiti. Njegova cura mora biti inteligentna, imati smisao za humor i lijepo izgledati. Nedavno je prekinuo sa Željkom
Vidi originalni članak

Ljudi me vole jer nisam loš. Na ulici me presreću bakice od 70 godina, potapšaju po ramenu i kažu da mi žele sve najbolje u životu. Zaustavi me majka s djetetom i kaže mu da mi mahne. Penzioneri me vole, a djevojke ne znaju kako da mi priđu, kazao je frontman rock benda Majke. Goran Bare (45), nakon što je u remetinačkom zatvoru proveo 19 dana jer je, kako se tad vjerovalo, u svađi pretukao tadašnju djevojku Željku Matković (32), veseli se sutrašnjem koncertu kojim će proslaviti 30 godina karijere. Osim glazbe, najviše ga raduje samački život u podstanarskom stanu u Zagrebu u kojem uživa kuhajući engleske čajeve i pospremajući. Ne posjećuje ga sin Miran, s kojim je, kako kaže, zapostavio odnos, ali obećaje da će mu se više posvetiti. Bare, koji trenutačno nema djevojku, kaže da je opasno kad se zaljubi: “Mora biti inteligentna, imati smisao za humor i lijepo izgledati”, kazao je i dodao kako bi se volio ponovno zaljubiti.

TUŽNI BARE U ĆELIJI JE PISAO PJESME O NESRETNOJ LJUBAVI
U zatvoru u Remetincu napisao je pet pjesama, od kojih će se dvije naći na novom albumu. U jednoj govori o društvenom stanju u Hrvatskoj, a u drugoj se ispričava ljubavi koju nije slušao. Nije želio otkriti kome ju je posvetio. Najviše pjesama u karijeri napisao je prvoj supruzi, pokojnoj Mirjani, u koju se do ušiju zaljubio čim ju je ugledao u vinkovačkom lunaparku.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • annna9 27.05.2010.

    ljepotan, mmm...

  • etoTako 27.05.2010.

    pa nadam se da ti i ne budu prilazile

  • jakoboko 27.05.2010.

    on bi još i biro?! a na šta liči

Komentiraj...
Vidi sve komentare