To je to što me zanima!

PETA će pomoći Lindsay ako i ona postane vegetarijanka...

Svjetska organizacija za zaštitu životinja nudi financijsku pomoć glumici ako se odvikne od alkohola i droge te prestane jesti meso.
Vidi originalni članak

Svjetska organizacija za zaštitu životinja PETA odlučila je pomoći Lindsay Lohan nakon medijskih napisa da si glumica ne može platiti odvikvavnje od ovisnosti u klinici Betty Ford. Organizacija nudi financijsku pomoć glumici ako se odvikne ovisnosti o alkoholu i drogi te prestane jesti meso. Glasnogovornica organizacije izjavila je da ne misli da će Lindsay ikada misliti da je pogrešno odlučila ako se odrekne mesa. Dodala je da radi veliku uslugu svom tijelu, životinjama i zemlji. Lindsay bi mogla dobiti oko 106 tisuća kuna ako pristane na njihov uvjet. Glumici to ipak neće biti dostatno za podmirenje cjelokupnog računa koji iznosi vrtoglavih 265 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tina1501 29.10.2010.

    Ajme pa tko to ne prihvatio..odreči se masnih kobasica,masti,izbječi masnoču iprekomjernu težinu,to može biti samo dobro..lindsay je ovo zlatna šansa,nema valjda osobe koja ovo ne bi prihvatila

  • MilicaBartolin 29.10.2010.

    boze moj, boze moj!!! sve bi ove uslove uzela objerucke kad bi i meni u istoj situaciji pomogli!!!!!! (???) zasto radite ovakve razlike medju ljudima? ((imam 40! godina punog radnog staza, odgojila i uspjesno skolovala 3je divne djece, usput i sama 3 godine (vecernji studij) studirala, i sa jednim vrlodobrim uspjehom apsolvirala visu ekonomsku)) - pismenim bi se putem odrekla svega navedenog!!!! - takvo ljecenje meni - nazalost - ne dozvoljavaju financijske prilike) ovo mi je jedna od najvecih zelja u zivotu!!!! (???)

Komentiraj...
Vidi sve komentare