To je to što me zanima!

Petar Ćiritović: Idealnu ženu nemoguće je pronaći

Glumac je u sretnoj vezi već sedam mjeseci s djevojkom koju je upoznao u Splitu. Priča da ga žene više ni s čim ne mogu izbaciti iz takta...
Vidi originalni članak

Petar Ćiritović (31) koji glumi u sapunici 'Dolina sunca' otkriva pikanterije iz svog života. Glumac je u sretnoj vezi već sedam mjeseci s djevojkom koju je upoznao u Splitu. Privukla ga je izgledom, pameću i smijehom. Za magazin Story ispričao je kako ga žene više nis čim ne mogu izbaciti iz takta.
- Nisam ni ja više klinac. Puno je žena prošlo kroz moj život i svaka je nova osoba donijela nove spoznaje i jedno novo iskustvo - rekao je Ćiritović i nadodao kako unatoč tome što je u sretnoj vezi smatra kako je idealnu ženu nemoguće pronaći.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • annette 29.10.2009.

    i ako postoji idealna, njezina najbolja osobina je što tebe izbjegava u širokom luku. uvijek sam nekako mislila da su te sapunice grozne, al kad progovore bez scenarija još je gore.

  • spectre_1 29.10.2009.

    e ja sam sebi našao idealnu curu..zajedno smo 3 godine i mislim ju zenit..ima velike (prirodne sise),obozava kucanske poslove,super kuha i voli gledat sport..hahahahah ko ima srece ni u wc-u nije gladan :D :D

  • marenda 29.10.2009.

    sve su žene idealne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare