To je to što me zanima!

Petar Grašo: Još bih i oprostio preljub, ali ne bih ga zaboravio

Godinama je u vezi s Danijelom Martinović. Njih dvoje još se nisu dogovorili tko vodi glavnu riječ u kući. Glazbenik trenutačno ne razmišlja o braku ni svadbi, piše Story
Vidi originalni članak

Kao mlad djevojke je na tulumima zavodio sviranjem pa su njegovi prijatelji dok je on 'lupkao' po tipkama klavira pokupili sve djevojke koje je on raznježio glazbom. Petar Grašo (35) godinama je u vezi s Danijelom Martinović (40). U intervjuu za Story pjevač je otkrio da se njih dvoje još nisu dogovorili tko vodi glavnu riječ u kući. 

Obljetnice veze ponekad slave s prijateljima, ponekad sami. Grašo kaže da nije čovjek od velikih gesta jednom na godinu, već je skloniji svakodnevnim sitnicama. Brak je, kaže, nešto logično i lijepo kao svojevoljno krunjenje ljubavi, no kao nešto nametnuto nosi više štete nego koristi. Sam o braku trenutačno ne razmišlja.

Pjevač kaže da bi mogao oprostiti preljub, ali ne bi ga bio u stanju zaboraviti. U životu ga je uvijek vodilo srce. 

Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Storyja

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Nanana90 19.10.2011.

    Ne razumijem da žene u tim godinama ne osjete želju za majčinstvom, ali dobro, svi se mi razlikujemo..Danijela se ponaša i izgleda kao neka šiparica, a ne odrasla žena, moje mišljenje..

  • nebo plavo 19.10.2011.

    mislim koliko su ono u vezi?! !0 godina?! Oboje skorom 40 i ne razmišljaju o braku, a dijeca ono kada pričaju ko da im je 18! Meni ta njihova veza smrdi!

  • -mariela- 19.10.2011.

    E moja Graso,nebi bilo zgoreg da poslusas svoju obitelj.Ne misle ti oni lose,naprotiv...otvori oci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare