To je to što me zanima!

Grašo na koncertu 'ugrizao' obožavateljicu za nogu, mnogi u čudu: Što mu je? Zašto to radi?

Snimka je počela kružiti na društvenim mrežama i iznenadila je mnoge, a nije poznato kada se to dogodilo i zbog čega je pjevač to učinio
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama kruži video u kojemu pjevač Petar Grašo (46), navodno, tijekom nastupa 'grize' obožavateljici nogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

@ivaarman #petargrašo ♬ Volim I Postojim - Grašo Petar

Snimka je postala hit, a pratitelji su se šokirali.

- 'Što je ovo?', 'Što je napravio? I zašto?' - mnogi su se pitali.

Nije poznato kada je snimka nastala, ni što je navelo Grašu da to napravi.

Pjevač se nedavno pojavio sa suprugom Hanom Huljić (32) na najvećem glazbenom događaju u regiji, Music Awards Ceremony u Beogradu.

- Ovo nije moja prva nominacija, imam dva MAC-a kod kuće. Stvarno sam sretan zato što je ovo izuzetno dobra, velika i važna regionalna nagrada. Sretan sam što moja glazba, prije svega, pronalazi put do publike. Jako se trudim i kad radim glazbu, to mi je najvažnija misija - rekao je tada glazbenik.

FEŠTA U OBITELJI Tonči Huljić otkriva nam detalje o krštenju unučice Albe: 'Slavlje pada na nama bitan datum...'

Podsjetimo, za romansu Petra i Hane doznalo se u listopadu 2021. godine samo nekoliko mjeseci nakon što je prekinuo dugogodišnju vezu s Danijelom Martinović (51). Hana i Grašo vjenčali su se 9. veljače 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • savršena 05.02.2023.

    Ne mogu virovati koliko zločestih komentara vi ljudi niste bas zdravi.. pojedini,a rugate see njemu,om je zna da se snima i da ga se more snimiti i pustiti u javnost tako da virujen da ga boli racku za sve cudno da oni koji su tu bili nisu komentirali znaci niko i da se ne zna di je to, da se niko ni javia...cudno malo i prije bi rekla da je ovo montaža neka jeftina ...

  • To Bože 05.02.2023.

    🤣fuj🤮

  • Ita-rina 05.02.2023.

    Kad već ništa drugo ne može bar će ju za nogu ugristi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare