To je to što me zanima!

Petar je u 'Superpotjeri' osvojio 20 tisuća eura: 'Popularnost mi je draža od osvojenog novca'

Mladi student dva puta je sudjelovao na 'Potjeri', a nakon pojavljivanja u nedjeljnoj emisiji 'Superpotjera', dobio je samo pozitivne reakcije. Iako je inače tremaš, kaže, ovoga puta ona ga je zaobišla
Vidi originalni članak

U nedjeljnoj emisiji 'Superpotjere' gledatelje je oduševio mladi student Petar Vrvilo (22) iz Šibenika. Pobjedio je igrajući protiv pet lovaca - Svena Marcelića, Morane Zibar, Krešimira Sučevića MeđeralaMladena Vukorepe i Deana Kotige. Otkrio nam je da put u Indiju, za koji je rekao kako bi mogao potrošiti osvojeni novac, još nije realiziran.

- Više se to vrti kao ugodna ideja, to sam rekao u emisiji jer s obzirom na osvojenih 20 tisuća eura mogao bi otputovati u Indiju, to mi i je životna želja. Međutim, od realističnijih planova, na ljeto s prijateljima idem u Španjolsku, a možda odem u Tursku - podijelio nam je Petar planove i otkrio kako nije bio svjestan pobjede:

UČLANIO SE U SDP Student koji je pobijedio petero lovaca u 'Superpotjeri': Poruke mi neprestano stižu, ima svega!

- U prvih 10 sekundi, u šoku sam bio, ne znate što se događa. Poslije kad sam shvatio, nije bilo toliko do novca koliko sam bio zadovoljan time kako je sve ispalo. Bilo je lijepo, zabavno i dramatično. Nikad ne idem na kvizove da osvojim neki novac, nagrade... Više je do društva i zabave - priznao je i rekao kako mu je draža stečena popularnost nego osvojeni novac.

Petar je za samo jednu sekundu razlike pobijedio svih pet lovaca, a publika je nakon njegove pobjede gromoglasno pljeskala. Priznao je da, iako je inače tremaš, ovog puta ga je trema zaobišla. 

'SUPER POTJERA' Petar iz Šibenika pobijedio svih pet lovaca pa osvojio 20.000 €

- Bio sam dva puta u 'Potjeri', ali neuspješno. Iako je ova emisija išla i uživo, ipak sam bio opušteniji, jer 50 posto natjecatelja u 'Superpotjeri' osvoji određenu svotu novca, što ćete rijetko vidjeti u Potjeri - odgovorio je Petar koji nam se javio u pauzi od pub kviza i dodao kako se rijetko kada za njih priprema. 

- Nije to nekakav ispit, jednostavno zanimaju vas neke stvari, kroz život učite, čitate i memorija vam je puna. Idem svaku srijedu na pub kvizove, ali nisam se pripremao za 'Superpotjeru'. Jednostavno se život dogodio - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • KusNjega 04.04.2023.

    Bravo Petre, pametan i sposoban. Djeco, ne gubite se po ovakvim stranicama prije mirovine. Knjigu u ruke, jer znanje je moć, na najduže staze!

  • 04.04.2023.

    Bravo dečko, brljantan nastup 🫶🙌🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  • 04.04.2023.

    lazur sa voskom

Komentiraj...
Vidi sve komentare