To je to što me zanima!

Pete Doherty i Amy mučili tek jedan dan stare miševe

Navodno nadrogirani i prljavi glazbenici igrali su se s miševima. Ljubitelji životinja tvrde da je takva igra zapravo okrutno mučenje životinja
Vidi originalni članak

Ljubitelji životinja su bijesni nakon što su se na YouTubeu pojavila dva videa koji prikazuju Amy Winehouse (26) i Petea Dohertyja (29) kako se igraju s tek rođenim miševima. Snimke su prošli tjedan napravljene u Peteovom domu. Oboje na snimkama izgledaju nadrogirani, a mišiće diraju s prljavima rukama.
- Amy je uzbuđena i jako je nježna s malenim miševima, ali ona ih uopće ne bi trebala dirati. Miris je presudan kod malih glodavaca i ako se na njih prenese ljudski miris, majka bi ih mogla pojesti - stoji u izjavi ljubitelja životinja. Od kada je stavljan na YouTube, u samo 24 sata ostavljeno je preko 250 komentara koji osuđuju ovakvo ponašanje sa životinjama. Amy, koja je u videu obučena samo u grudnjak i gaće, u jednom trenutku drži miša i moli Blakea da se ne razvede od nje.
- Ako se razvedeš od nje imat ćeš posla sa mnom. Star sam samo jedan dan, ali znam što je ljubav - govori Amy dok Doherty drži jednog od miševa. Glasnogovornik glazbenice izjavio je da je snimljeni materijal samo bezazlena zabava i da glodavci nisu bili u nikakvoj opasnosti.

SPAŠAVALA MIŠEVE IZ LABORATORIJA
Vanja Halilović voli životinje. Imala je i miševe, koje je spašavala iz laboratorija. Akciju je izvela s 13 godina uz pomoć prijatelja.
- On je nešto radio u tom laboratoriju i znao je da sam osjetljiva na patnju životinja, pa mi je donio dva miša. Bili su to oni mali bijeli miševi s ružičastim očima - kaže Vanja.
Stavila ih je u kutiju i donijela doma. Roditelji nisu smjeli znati za nove stanare, pa je kutiju sakrila ispod stola i otišla spavati.
- Usred noći probudila me galama. Roditelji su ih otkrili, a miševi su izgrizli kutiju. Ali, ipak su mi dopustili da ih zadržim. To nije dugo trajalo jer oni kratko žive - rekla je Vanja. (rm)

Idi na 24sata

Komentari 11

  • stoka1 19.05.2008.

    i sta sada ovo dvoje su drogirani i diraju te miseve i stim su zasluzili da budu u novinama pa dajte vi novinari nemate vise nikakve zanimljive teme nego kopate po internetu da biste ukrali nesta sto je duri objavio i napisao nemate nista svoje nego kupite dalje

  • n-n-a 18.05.2008.

    normalno da mi smeta ali ja nema ni vrimena za ta takvo nesto jer radim da prezivim ako te interesira!!!! Volio bih da imam vrimena za takvo nesto a posebno kada citam sta se sve djeci desava ali ja sam naglasio da ti pojedinci kao udruga sigurno dobijaju neki novac i ima vaznijih stvari za davati novac od takve udruge a ako imaju ljubav za zivotinje onda mogu raditi i bez novca

  • entoni 18.05.2008.

    Zaboga kako te osobe uopće stavljate u novine previše štete bližoj i daljnjoj populaciji, pa ignorirajte ih dok se ne unormaliziraju !

Komentiraj...
Vidi sve komentare