Obavijesti

Show

Komentari 11

Pete Doherty i Amy mučili tek jedan dan stare miševe

Pete Doherty i Amy mučili tek jedan dan stare miševe
6

Navodno nadrogirani i prljavi glazbenici igrali su se s miševima. Ljubitelji životinja tvrde da je takva igra zapravo okrutno mučenje životinja

VIDEO

Ljubitelji životinja su bijesni nakon što su se na YouTubeu pojavila dva videa koji prikazuju Amy Winehouse (26) i Petea Dohertyja (29) kako se igraju s tek rođenim miševima. Snimke su prošli tjedan napravljene u Peteovom domu. Oboje na snimkama izgledaju nadrogirani, a mišiće diraju s prljavima rukama.
- Amy je uzbuđena i jako je nježna s malenim miševima, ali ona ih uopće ne bi trebala dirati. Miris je presudan kod malih glodavaca i ako se na njih prenese ljudski miris, majka bi ih mogla pojesti - stoji u izjavi ljubitelja životinja. Od kada je stavljan na YouTube, u samo 24 sata ostavljeno je preko 250 komentara koji osuđuju ovakvo ponašanje sa životinjama. Amy, koja je u videu obučena samo u grudnjak i gaće, u jednom trenutku drži miša i moli Blakea da se ne razvede od nje.
- Ako se razvedeš od nje imat ćeš posla sa mnom. Star sam samo jedan dan, ali znam što je ljubav - govori Amy dok Doherty drži jednog od miševa. Glasnogovornik glazbenice izjavio je da je snimljeni materijal samo bezazlena zabava i da glodavci nisu bili u nikakvoj opasnosti.

SPAŠAVALA MIŠEVE IZ LABORATORIJA
Vanja Halilović voli životinje. Imala je i miševe, koje je spašavala iz laboratorija. Akciju je izvela s 13 godina uz pomoć prijatelja.
- On je nešto radio u tom laboratoriju i znao je da sam osjetljiva na patnju životinja, pa mi je donio dva miša. Bili su to oni mali bijeli miševi s ružičastim očima - kaže Vanja.
Stavila ih je u kutiju i donijela doma. Roditelji nisu smjeli znati za nove stanare, pa je kutiju sakrila ispod stola i otišla spavati.
- Usred noći probudila me galama. Roditelji su ih otkrili, a miševi su izgrizli kutiju. Ali, ipak su mi dopustili da ih zadržim. To nije dugo trajalo jer oni kratko žive - rekla je Vanja. (rm)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski