To je to što me zanima!

Pete Doherty želi prodati kućni pornić s njim i Kate

Kate Moss (33) je 'upregnula' odvjetnike kako bi bivšem dečku zabranila objavljivanje videomaterijala koje je par snimao dok su biliu vezi
Vidi originalni članak

Kate Moss (33) je 'upregnula' odvjetnike kako bi bivšem dečku zabranila objavljivanje seksividea koje je par snimao dok su bili u vezi. Pete Doherty (28) navodno pregovara s britanskom televizijskom postajom ITV2, kojoj želi za oko pola milijuna kuna prodati škakljive snimke. Producenti postaje nadaju se kako će im Pete dati sve što ima jer žele napraviti veliki dokumentarac o njihovoj vezi. Manekenka je, pak, bijesna na Petea i jako ju je strah objavljivanja snimki. Vjerovala je kako te materijale nikad nitko neće vidjeti i misli kako ju je Pete izdao, prenosi New York Post.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Blue Light 21.12.2007.

    ko će to gledat kad su oboje gadni?

  • eli001 21.12.2007.

    Ja iskreno stvarno ne kužim te celebrityje. Sexaju se, snimaju to, prekinu s tom osobom i onda su u 100 čuda kad \"škakljivu\" snimku gleda pol svijeta. E pa, da su malo pametniji ili da bar biraju svoje društvo u krevetu možda im se takve gadorije ne bi događale. U toj cijeloj priči dobro prolaze jedino odvjetnici!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare