To je to što me zanima!

Pete pokazao ljubavni ugriz na spoju s Kim, a Kanye želi spasiti obitelj: 'To je i dalje moja žena!'

Reality zvijezda više ne krije vezu s 13 godina mlađim komičarom, no njezin bivši suprug Kanye i dalje ignorira njihovu romansu. Uvjeren je da će za praznike ujediniti obitelj i vratiti 'svoju suprugu'
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (41) i Pete Davidson (28) odnedavno su i službeno u vezi. Posljednjih dana sve češće se pojavljuju zajedno u javnosti, a prošli vikend su uživali u romantičnoj večeri u trendi restoranu u Santa Monici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografi su snimili reality zvijezdu i komičara kako napuštaju restoran držeći se za ruke. U dobrom raspoloženju sjeli su u automobil te se odvezli dalje ne skidajući osmijeh s lica.

Kim je za spoj odabrala kožnu suknju i visoke čizme, a Pete se pojavio u ležernoj kombinaciji traperica i sportske jakne. Oboje su nosili šilterice, a na Peteovom vratu mogla se uočiti masnica za koju mnogi sumnjaju da je ljubavni ugriz.

- Jako su sretni i tek trebaju vidjeti u kojem smjeru će ići njihov odnos - rekao je izvor za E!News, a Kim i Pete zasad nisu komentirali svoju vezu.

Čini se kako je jedina osoba koja ignorira ovu novu romansu Kardashiankin bivši suprug Kanye "Ye" West (44). U srijedu je izjavio kako planira ponovno ujediniti njihovu obitelj, piše E!News,

- Dan zahvalnosti je vrijeme za obnavljanje obitelji. Jutros sam se osjećao jako blagoslovljeno jer sam se ustao, vježbao te imam mogućnost otići kući i vidjeti svoju suprugu i djecu - rekao je reper.

OD SREĆE ZABORAVILA GRUDNJAK Kim Kardashian i Pete Davidson su i službeno novi par, 'ulovili' su ih skupa u romantičnoj šetnji

- Tako je. Rekao sam 'moja supruga i moja djeca', i želim da svi molite za moju obitelj - istaknuo je Kanye.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • HanaMilanović39 26.11.2021.

    Di nadu ovako grube muskarce?

  • nap 25.11.2021.

    Sta ce mu ona vise nisu skupa

  • post it 25.11.2021.

    Poznam i ja jednog, nepoznatog i s puuuuno manje para, koji bi isto jedan dan jedno, a drugi dan drugo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare