To je to što me zanima!

Petko šokirao pratitelje: 'Ovo nemojte raditi sami kod kuće...'

Ako još niste to radili. svakako ne bi bilo dobro da se farbate sami doma. Ne brinite, ovo je zasada samo jedan moj stari eksperiment kojeg sam nazvao 'Picek žuti Petko', napisao je voditelj
Vidi originalni članak

I dok većina javnih osoba otvara ladicu sa zalihama i na 'kapaljku' objavljuje savršene fotografije koje su nastale prije pandemije korona virus, voditelj Dalibor Petko (41) napravio je baš suprotno. 

Iz arhive je izvukao, kako kaže, najgoru fotografiju koju je našao i podijelio ju na svom Instagram profilu. S obzirom na to da su mnogi tijekom samoizolacije postali sami svoji frizeri, Petko je zamolio da se ipak ne farbaju kod kuće jer stvari mogu poći po zlu. 

Kao dokaz priložio je fotografiju na kojoj pozira s platinasto plavom kosom koja je barem nasmijala njegove pratitelje. Na društvenim mrežama voditelj svakog dana pokuša na neki način zaintrigirati sljedbenike. 

- Ako još niste to radili. svakako ne bi bilo dobro da se farbate sami doma. Ne brinite, ovo je zasada samo jedan moj stari eksperiment kojeg sam nazvao 'Picek žuti Petko (Uskrs je blizu), ali i idealna prilika da vas pitam: 'Želite li da napravim galeriju najgorih frizura?' - napisao je Dalibor i dodao kako prilikom izvođenja ovog eksperimenta nije stradao niti jedan frizer, ali bilo je jako blizu toga. 

Petko je samoizolaciju odlučio iskoristiti na najbolji mogući način. Uči nove plesove, vježba, a okušao i u mađioničarskim trikovima. Nedavno je objavio video u kojem pokušava provući stolnjak sa stola dok su na njemu bili tanjuri, šalice i čaše. Međutim, nije mu pošlo za rukom pa je sve razbio. Metla i usisavač zasigurno su nakon ovog 'trika' imali posla.

- 500. dan izolacije i ono kad misliš da si svladao mađioničarski trik - napisao je Petko uz snimku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • bozetesacuvaj 08.04.2020.

    Kako je stvorenje antipaticno

  • goga65 08.04.2020.

    Posavec😁

  • trtajun 08.04.2020.

    Govno ko govno ,vavik smrdi

Komentiraj...
Vidi sve komentare