Obavijesti

Show

Komentari 25

Petko šokirao pratitelje: 'Ovo nemojte raditi sami kod kuće...'

Petko šokirao pratitelje: 'Ovo nemojte raditi sami kod kuće...'
4

Ako još niste to radili. svakako ne bi bilo dobro da se farbate sami doma. Ne brinite, ovo je zasada samo jedan moj stari eksperiment kojeg sam nazvao 'Picek žuti Petko', napisao je voditelj

VIDEO

I dok većina javnih osoba otvara ladicu sa zalihama i na 'kapaljku' objavljuje savršene fotografije koje su nastale prije pandemije korona virus, voditelj Dalibor Petko (41) napravio je baš suprotno. 

Iz arhive je izvukao, kako kaže, najgoru fotografiju koju je našao i podijelio ju na svom Instagram profilu. S obzirom na to da su mnogi tijekom samoizolacije postali sami svoji frizeri, Petko je zamolio da se ipak ne farbaju kod kuće jer stvari mogu poći po zlu. 

Kao dokaz priložio je fotografiju na kojoj pozira s platinasto plavom kosom koja je barem nasmijala njegove pratitelje. Na društvenim mrežama voditelj svakog dana pokuša na neki način zaintrigirati sljedbenike. 

- Ako još niste to radili. svakako ne bi bilo dobro da se farbate sami doma. Ne brinite, ovo je zasada samo jedan moj stari eksperiment kojeg sam nazvao 'Picek žuti Petko (Uskrs je blizu), ali i idealna prilika da vas pitam: 'Želite li da napravim galeriju najgorih frizura?' - napisao je Dalibor i dodao kako prilikom izvođenja ovog eksperimenta nije stradao niti jedan frizer, ali bilo je jako blizu toga. 

Petko je samoizolaciju odlučio iskoristiti na najbolji mogući način. Uči nove plesove, vježba, a okušao i u mađioničarskim trikovima. Nedavno je objavio video u kojem pokušava provući stolnjak sa stola dok su na njemu bili tanjuri, šalice i čaše. Međutim, nije mu pošlo za rukom pa je sve razbio. Metla i usisavač zasigurno su nakon ovog 'trika' imali posla.

- 500. dan izolacije i ono kad misliš da si svladao mađioničarski trik - napisao je Petko uz snimku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:29

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu