To je to što me zanima!

Petkovićeva najveća podrška je atraktivna strastvena jahačica

Moje su igračke uvijek bili konji, plastični, plišani... Nisam kao ostale djevojčice imala barbike i lutke. Kad sam imala 15 godina baka mi je ispunila želju i kupila konja, priznala je Tea
Vidi originalni članak

Ajmo Hrvatska, napisala je Tea Slavica (20) uz svoju fotografiju u dresu hrvatske nogometne reprezentacije. I dečki su ju dolje na poljudskom travnjaku poslušali, a najviše njen dragi Bruno Petković (25).

Dinamov napadač nastavlja oduševljavati, u još jedan sjajan nastup utkao je dva gola u pobjedi protiv Mađarske 3-0. Metkovčanin nastavlja sa sjajnim igrama još od prošle sezone, a kako on oduševljava na terenu, tako njegova Tea 'igra' na tribinama. Bivša manekenka i danas izgleda kao da je upravo sišla s modne piste.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manekenstvom se kratko bavila i brzo ga se 'riješila', a danas je studentica međunarodnog poslovanja na privatnom sveučilištu Rochester Institute of Technology.

- Uz moju obitelj i prijatelje, najveća podrška mi je Tea. Ona me podržava svaki dan - rekao je Petković.

Iako svoju vezu ne skrivaju od javnosti, Petković o privatnom, a pogotovo ljubavnom životu ne voli previše govoriti u medijima. Otkrio je nedavno kako je to kod njih išlo.

- Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila nego ja nju - rekao je za časopis Story mladi nogometaš.

Tea dolazi iz imućne zagrebačke obitelji i unuka je ugledne galeristice Zdenke Infeld, jedne od najbogatijih Hrvatica. Svakodnevno je u konjičkom klubu na Jarunu zbog svoje Spicy (11), konja kojeg ima pet godina. Jahanje je njena velika ljubav.

- Moje su igračke uvijek bili konji, plastični, plišani... Nisam kao ostale djevojčice imala barbike i lutke. Kad sam imala 15 godina baka mi je ispunila želju i kupila konja. Zaljubila sam se u vestern konje - rekla je Slavica za Jutarnji list.

Teina starija sestra Lana (21) studira u Beču, a bila je trostruka državna prvakinja u tenisu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • spelica 12.10.2019.

    eto, to je dokaz da bi svaki kauboj za dobru jahačicu dao i konja i sedlo

  • ŠtangaŽelezni 12.10.2019.

    Samo je jedna Katarina Velika i aj bok

  • komentator__Luka 12.10.2019.

    sve izgledaju isto, cure i žene nogometaša, naslikuše instagramuše, isto se oblače, isto poziraju........nije više zanimljivo odavno

Komentiraj...
Vidi sve komentare