To je to što me zanima!

Petra Antolić stiže u Sax: Gost će joj biti pjevačica Ivana Kindl

Uz album, Petra je pripremila i novi singl i video spot 'Kao da si tu' čiju režiju, kameru i montažu potpisuje Dinko Čvorić Doringo
Vidi originalni članak

Moćan vokal Petre Antolić slušamo uživo ovog četvrtka, 28.9. u Saxu! Petra će nam s odabranim gostima premijerno uživo predstaviti svoj album prvijenac ‘Srce valova’, dosada najavljen istoimenim singlom ‘Srce valova’ te singlovima ‘Daleko’, ‘Gdje najviše smo ljudi’, ‘U iščekivanju’, ‘Ti’ te duetom s Ivanom Kindl ‘Prijatelj je uvijek tu’.

- Jako se veselim izlasku albuma i samoj promociji koja će se održati 28.9 u klubu Sax. Pjesme koje sam radila protekle gotovo tri godine imaju svaka svoju priču i neke su čak glazbeno različite, ali radila sam ih onako kako sam osjećala. Na albumu će biti pjesme koje se već izašle kao singlovi, ali bit će i nekoliko novih kao i jedan cover pjesme koju jako volim i osjećam - izjavila je Petra ususret koncertu.

Promocija će imati raznolik program, a uz vrhunski bend i prateće vokale Petra će izvesti pjesme s albuma, ali i neke od najdražih pjesama njenih omiljenih izvođača.

- Neizostavni dio biti će i gosti, divni ljudi i glazbenici sa kojima jedva čekam pjevati. Moji gosti bit će vrhunske vokalistice Valerija Nikolovska, Ivana Kindl i Ivana Starčević te moj pretalentirani brat Matija - dodala je. 

Uz album, Petra je pripremila i novi singl i video spot ‘Kao da si tu’ čiju režiju, kameru i montažu potpisuje Dinko Čvorić Doringo.

SUPERTALENT Od deset natjecatelja dalje idu Jana Klarić i Petra Antolić

- Pjesmu sam napisala prije pet godina. Ima nekih glazbenih trenutaka koji su se rodili u meni kroz moja sanjarenja. Ova pjesma je jedan takav trenutak. Aranžman je radio Saša Miočić, a za režiju, kameru i montažu videospota zaslužan je Dinko Čvorić Doringo. Make up je radila umjetnica Julia Kršlović. Cijela priča je onako dreamy baš kao što sam i ja bila u vrijeme kad sam pisala pjesmu i pokušala dočarati daljinu koja mi se činila tako blizu. Pjesma ujedno najavljuje izlazak albuma i samu promociju koja će biti 28.9 u 20h u klubu Sax - rekla je pjevačica. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare