Obavijesti

Show

Komentari 13

Od deset natjecatelja dalje idu Jana Klarić i Petra Antolić

Od deset natjecatelja dalje idu Jana Klarić i Petra Antolić
10

Gimnastičarka Jana je skromno rekla da je jako sretna što se nije okliznula, a Petra je ostala zatečena i nakon izvedbe još je bila pod dojmom pjesme koju je pjevala

VIDEO

U polufinalnoj emisiji Supertalenta od deset natjecatelja prvi su se predstavili Marjan Budo Demo Team. Kombinirali su Taekwando udarce s atraktivnom koreografijom. Enis Bešlagić im je rekao da su svojom izvedbom potvrdili svoju kvalitetu. Nina Badrić bila je zadivljena  njihovom izvedbom, no Dubravko Merlić je rekao da mu se nastup na audiciji puno više svidio. Dodao je da ne bi glasao za njih da je gledatelj. 

Znojile mu se ruke

Tomislav Tenšek Snoopy svojom je izvedbom izmamio glasan pljesak publike. Kaže da su mu mnogi rekli da bi trebao napisati autobiografiju, na što je on odgovorio da bi je bolje odsvirao nego napisao. Nina Badrić primjetila je da Snoopy ima duge nokte karakteristične za gitariste. Merlić mu je rekao kako je zamjetio neke greške te da puno bolje svira flamenco od balada na što je Snoopy rekao da su mu se ruke jako oznojile jer cijeli dan čeka da svira. Enis ga je pohvalio što je skupio hrabrosti da se natječe sa znatno mlađim konkurentima. 

Elastična kao guma

Jana Klarić maštovitim kostimom i izvedbom oduševila je žiri. Pohvalili su njenu gipkost i originalnost. Za sebe je rekla da je njena izvedba spoj sporta i umjetnosti, a upravo je to potrebno za show. Desetogodišnjakinja se na pozornici izvijala poput gume.

'Jabuke u rukama su mi banalan detalj'

Hrvatski gajdaški orkestar posebno je oduševio Enisa Bešlagića. Rekao im je kako nije znao da gajde mogu zvučati tako dobro i moderno te da ih ni u kojim drugim okolnostima ne bi slušao. Merlić je njihov nastup nazvao etno modernim, ali nije mu se svidio ples djevojaka koje su u rukama držale jabuke. Opisao ga je kao banalan. Nina je rekla da je mislila da će bolje iskoristiti svojih pet minuta, dati više od sebe te dodala da se nada da će se drugi put, ako dobiju priliku bolje pokazati.

Odvela žiri u drugi svijet

Ivana Najev, peta natjecateljica, žiri je osvojila svojom izvedbom kozmičkog plesa šive. Nina je njen nastup nazvala posebnim i impresivnim, različitim od ostalih kandidata, kaže da nije razočarana nastupom. Enis, kojeg zezaju da je postao stručnjak za indijske plesove, pohvalio je Ivanu i rekao joj da na izvrstan način predstavlja zanimljivu kulturu indijskog plesa. Merlić joj je čestitao na hrabrosti što je kroz ples iskazala emocije i prebacila žiri u drugi svijet koji je različit od naše kulture. Rekao joj je da je izvela fascinantnu točku. 

Moderni kostimi slični vampirskim

Plesna skupina Style Force publici su  jako svidjela. Merlić je rekao da su jedna od rijetkih dobrih plesnih skupina u ovogodišnjem showu i pohvalio koreografiju. Nina je pohvalila njihovu izvedbu i rekla da su plesale bolje nego na audiciji. Enis se našalio na račun stylinga djevojaka i rekao da se današnja mladež pali na mračne kombinacije i vampire pa su takve i one. 

 'Majke mi ti si lud!'

Zoran Simikić oduševio je scenskim nastupom. Pjevao je obučen kao  Superman, a oko njega su plesali Batman, Spiderman Catwoman i ostali junaci. Nina ga pohvalila da je stopostotno iskoristio svoju priliku te mu rekla da se nada da će proći dalje. Rekla mu je da je multitalentiran i da je kompletni šoumen. Savjetovala mu je da drugi put stane za mikrofon bez plesa. Enisu se svidjela postava na bini. Superman je, kaže, njegov idol. Slaže se s Ninom da je opteretio pjesmu svojim nastupom, no pohvalio ga je. Merlić mu je rekao 'Majke mi ti si lud!'. Kaže da je od njega svašta očekivao, ali nastup je nadmašio sva očekivanja.

Originalna i posebna sama po sebi

Petra Antolić (25) žiri je očarala izvedbom pjesme Arethe Franklin 'Natural Woman'. Našalila se da je pjesmu birala na temelju izgleda albuma i godine kad je objavljen. Nina je rekla kako odgovorno tvrdi da je Petra nešto najljepše i najbolje što se pojavilo u nekom reality showu u zadnjih nekoliko godina u Hrvatskoj. Rekla je da će se boriti za nju jer je smatra posebnom. Enis je za izvedbu imao samo riječi hvale i , po svom osjećaju, reko da ga je oduševila. Kaže da je njene snimke s audicije nekoliko puta preslušavao koliko su mu se svidjele. Merlić je takođre pohvalio Petru i pohvalio je što ne kopira već što je posebna sama po sebi. 

Previše grimasa

Đurđica i Tomislav, rock and roll akrobati, nisu uspjeli očarati Merlića. Rekao je da im je nastup bio korektan, no pokudio je Tomislavove grimase kojih je, po njegovom mišljenju, bilo previše u izvedbi. Nina je rekla da su dobro iskoristili svoje vrijeme na pozornici.

Najbolji nastup dosad

Mađioničar Andrej Škedel očarao je žiri svojom izvedbom. Nina ga je pohvalila da je imao najbolji nastup otkad se prvi put predstavio gledateljima. Merliću se svidjelo probijanje djevojke mačem, no kraj točke nije ga se dojmio kao ostatak. Pohvalio je Andreja i rekao mu da ga sigurno čeka dobra budućnost i karijera. 

Prva pobjednica polufinalne emisije supertalenta je Jana Klarić. Djevojčica je skromno rekla da su svi dobro nastupili.

- Presretna sam iako sam imala tremu. Drago mi je da se nisam okliznula i da je sve prošlo kako sam i zamislila, rekla je desetogodišnja Jana Klarić koja se već četiri godina bavi gimnastikom. Svoj nastup izvela je uz pjesmu Guns n' Rosesa.

- Obožavam Gunse. Zato sam se odjenula kao pola rokerica, pola balerina, a spuštanje niz špagu izabrala sam kao baleraina kako bi nastup izgledao kao da letim - rekla je gimnastičarka koja se na bini savijala poput gume radeći špage i stavljejući noge iznad glave. Kostim za nastup sama je osmislila pa su joj ga koreografi šivali. 

Osim Jane, žiri je birao između Petre Antolić i Marjan Demo TeamA. Merlić je rekao kakao je izbor između dvoje finalista bio jako težak te da su u obzir pri odabiru morali uzeti puno toga, a svaki je pritom imao svog favorita. Prva finalistica Jana rekla je da bi svoj glas dala Marjan Budo Demo Bendu jer ih ima više pa više zaslužuju da idu dalje. Žiri je ipak nije poslušao.

Drugoplasiranom pobjednicom tako je proglašena Petra Antolić  koja je ostala bez teksta od sreće. Kaže da se toliko uživjela u pjesmu pa je nakon što je prestala pjevati još bila pod dojmom te uopće nije bila svjesna da se bira između nje i Marjan Demo Teama za prolazak u slijedeći krug. 

- Presretna sam. Želja mi je da započnem solo karijeru- rekla je Petra čiji je otac Čedo Antolić skladatelj duhovne glazbe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Njima će Baby Lasagna donirati po 25.000 eura: 'Uljepšao nam je dan! To nam jako puno znači'
KOMENTIRALI ZA 24SATA

Njima će Baby Lasagna donirati po 25.000 eura: 'Uljepšao nam je dan! To nam jako puno znači'

Baby Lasagna zamolio je na društvenim mrežama da se nagrada od 50 tisuća eura donira zavodima u Klaićevoj bolnici i u KBC-u Zagreb. Tamo su nam rekli da su oduševljeni njegovom gestom

Evo koliko je lani zaradio Jole na feštama: 'Zadovoljan sam, imam kolektiv od osam ljudi'
JOŠKO VOLI RADITI

Evo koliko je lani zaradio Jole na feštama: 'Zadovoljan sam, imam kolektiv od osam ljudi'

Kao i kod većine domaćih izvođača, puno je tu nastupa, fešti i svadbi, što je vidljivo prema njegovu financijskom izvješću
Baby Lasagna odlučio donirati 50.000 eura nagrade Vlade: 'To će drugima daleko više pomoći'
DIVNA GESTA!

Baby Lasagna odlučio donirati 50.000 eura nagrade Vlade: 'To će drugima daleko više pomoći'

Marko Purišić odrekao se novčane nagrade od 50.000 eura koju mu je dodijelila Vlada. Na društvenim je mrežama poručio da će drugima taj novac puno više pomoći