To je to što me zanima!

Petra je ambiciozna poput tate Bernieja Ecclestonea

Petra Ecclestone pokrenula je vlastitu modnu marku Form. Smisao za modu i ljepotu naslijedila je od majke Slavice, a od Bernieja ambicioznost
Vidi originalni članak

Plavokosu kćer Slavice i Bernieja Ecclestonea bolidi i vozači Formule 1 fascinirali su još od djetinjstva. Petra Ecclestone (19) ljetos je s roditeljima i sestrom Tamarom (24) na jahti krstarila Jadranom. S njom je bio i dečko James Stunt (26), za kojega kaže kako joj je velika podrška u životu. Petra je ovih dana pokrenula vlastiti modni biznis. U suradnji s dizajnerom Edwardom Sextonom lansirala je mušku odjevnu marku Form. Mlada poduzetnica kaže kako su joj inspiracija bili legendarni engleski vozač James Hunt te glumci Steve McQueen i James Dean. Kolekciju je počela raditi prije godinu dana. Tad je njezin radni prostor bio podrum u tatinu uredu. Petra, za koju su govorili da se zaljubila u rukometaša Dragu Vukovića, kaže kako je ambicioznost naslijedila od bogatog oca Berniea, a smisao za modu i ljepotu od majke Slavice, inače rođene Riječanke.

TAMARA SE GOLA BORI PROTIV NOŠENJA KRZNENE ODJEĆE
Starija kći Riječanke i prvog čovjeka Formule 1 zvijezda je PETA-ine reklame protiv krzna. Hrvatska promocija plakata bila je na Nivea Cro-a-Porteru. Tamara je na plakatu potpuno gola, a grudi je simbolično prekrila automobilističkom zastavom. Poručuje: “Odbaciti krzno je pobjednička Formula”.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • byzant 13.10.2008.

    Petra na svim fotografijama koje sam vidio u Engleskim casopisima izgleda anoreksicno.A Otac je bogati mali ruzni tip.

  • Slatka_mala 13.10.2008.

    koliko ja znam njena mati je bosanka a ne rijecanka....

Komentiraj...
Vidi sve komentare