To je to što me zanima!

Petrograd: Vilu joj je uređivalo 500 radnika, sad je savršena

ZNA ŠTO HOĆE Mlađa kći Ecclestoneovih renovirala je vilu jer joj je dizajn bio jeftin. Dvije sobe spojila je u jednu da bi imala prostranu garderobu koja izgleda kao butik
Vidi originalni članak

Antikni namještaj, kristalne lustere i kičaste dekoracije bacila je u smeće. Petra Ecclestone (24) uložila je milijune dolara kako bi joj kuća bila moderna.

Petra je 2011. kupila vilu pokojnog producenta serija “Dinastija” i “Beverly Hills” Aarona Spellinga u L.A.-u za 493 milijuna kuna. Starinsko predvorje obložila je mramornim pločama, a zlatnu ogradu koja joj je izgledala jeftino obojila je u crno. Dvije sobe spojila je u jednu i od nje napravila garderobu na dvije etaže. Kuću je ukrasila lampicama jer je, kaže, njihov sjaj podsjeća na dijamante. 
Fotografije unutrašnjosti vile pogledajte OVDJE

- Imam dječački stil i ne kompliciram. Volim neutralne boje i oštre linije - rekla je mlađa kći vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea. Za kinodvoranu kupila je namještaj od pliša i egzotičnog drveta.

- Jedino staro u kući je moja lutka Mickey Mouse koju imam od rođenja - smije se Petra. Za uređenje je angažirala oko 500 radnika.

U vili s 14 soba, 27 kupaonica, bazenima, frizerskim i pedikerskim salonom živi sa suprugom Jamesom (28). 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Anna Nicole 10.01.2013.

    Moram priznat da je villa jako lijepa ali ja svejedno svoj stan ne bih mijenjala za nju. Dosta sam se namučila da ga kupim, sve sam sama platila i zato ga i cijenim. Iskreno, sve u životu što nisam sama financirala nisam ni cijenila.

  • LI LO 10.01.2013.

    ahh ko da je bitno jel pametna,dali djeluje jeftino...ima i može....cura ima love,ni prva ni zadnja kojoj tata da,da i naši imaju kao njen naravno da bi nam dali...vila je savršena,slažem se da kuhinja izgleda kao hotelska....tamo ona ne korača :))) a ''ormar'' majko milaaaa...veri najs i ja biii tako nešto ,ali ja bi imala 5 kuhinja,a 22 spavaće sobe :P

  • tatamlata 10.01.2013.

    Stavite navodnike na "Petrograd" !

Komentiraj...
Vidi sve komentare