To je to što me zanima!

Pierce Brosnan sa sinovima proslavio Dan očeva: 'Moja ljubav prema vama je vječna!'

Glumac je Dan očeva proveo u najboljem društvu, sa svoja tri sina, a fotografiju je postavio na društvenim mrežama. Obitelj je dobila puno čestitki i pohvala, a hvalili su i Pierceov izgled
Vidi originalni članak

Bivši James Bond i zavodnik iz 'Mamme Mie!', glumac Pierce Brosnan (69) Dan očeva proslavio je u društvu svoja tri sina, s Dylanom (25), Seanom (38) i Christopherom (49).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moja ljubav prema vama je vječna. Hvala vam za vašu ljubav - napisao je Pierce u opisu fotografije, ponosno pozirajući, s osmijehom na licu, sa svojim sinovima.

Mnogi su im u komentarima čestitali Dan očeva, a glumac je dobio i pohvale na račun svog izgleda.

- Pogledajte se. Izgledate odlično kao i uvijek. Vi ste najbolji Bond ikad!; Prekrasna obitelj - samo su neki od komentara.

SLAVI 69. ROĐENDAN Brosnanu prigovaraju zašto je s Keely, a ona ga je spasila od depresije i osvojila njegovo srce

Podsjetimo, Pierce je svoju najmlađu djecu, Parisa (21) i Dylana, dobio u braku s Keely Shaye Smith (58), s kojom se vjenčao 2001. godine. Sean je njegov sin iz prvog braka s Cassandrom Harris

Romantični Brosnan Keely zove svojom 'vječnom ljubavi' i čini se kao da ne postoji razlog koji bi ih mogao razdvojiti. Na pitanje koja je njihova tajna odgovorili su da jednostavno provode puno vremena zajedno i međusobno se cijene.

Pierce je posvojio i Cassandrinu djecu, Chrisa i njegovu sestru Charlotte, nakon smrti njihovog oca Dermota 1986. I Cassandra i Charlotte izgubile su živote zbog raka jajnika.

JOŠ GA NISMO VIDJELI OVAKVOGA Bivši James Bond promijenio imidž, biste li ga prepoznali?

- Sjećam se da sam držao ruku svoje prve supruge kada joj je rak jajnika prerano oduzeo život. Držao sam za ruku i svoju divnu kćer Charlotte - progovorio je glumac o svojim osjećajima nakon njihove smrti u televizijskoj emisiji Stand Up To Cancer.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 22.06.2022.

    Legenda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare