Obavijesti

Show

Komentari 24

Brosnanu prigovaraju zašto je s Keely, a ona ga je spasila od depresije i osvojila njegovo srce

Brosnanu prigovaraju zašto je s Keely, a ona ga je spasila od depresije i osvojila njegovo srce
6

Pronašao sam divnu ženu. Da milijun puta ponovno tražim, ne bih našao nekoga kao što je ona, rekao je glumac jednom. Zamjeraju mu što je s 'buckom', ali on ne mari za njihova mišljenja

VIDEO

Bivši James Bond i zavodnik iz 'Mamme Mie!' Pierce Brosnan (69) svoju drugu suprugu upoznao je slučajno na meksičkoj plaži, gdje je Keely Shaye Smith (58) trebala imati intervju koji je zatim otkazan. Nakon toga, Brosnan i ona su jednostavno kliknuli, a par dana nakon izašli su na svoj prvi spoj. Vjenčali su se u njegovoj rodnoj Irskoj 2001. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

Brosnanova prva supruga, glumica Cassandra Harris, 1991. godine preminula je od raka jajnika, tri godine prije nego je glumac upoznao Keely. Brosnan tvrdi kako ga je smrt supruge promijenila, iako je ona sama uvijek bila pozitivna. Nedugo nakon njezine smrti, njezina kći Charlotte, koju je Brosnan posvojio, također je preminula od iste vrste raka. Keely mu je pomogla u borbi protiv depresije i da zaboravi na tragedije. 

- Keely je moja Zvijezda sjevernjača - rekao je Pierce za suprugu.

Zajedno su od 1994., a vjenčali su se 2001. godine te za razliku od drugih hollywoodskih parova, nikada se nisu susreli sa skandalima i glasinama o prijevarama. Zajedno imaju dvojicu sinova, Dylana (25) i Parisa (21) i oboje često dijele fotografije svog obiteljskog života.

Brosnanovi obožavatelji oduševljeni su načinom na koji glumac priča o svojoj ženi, a i kako ona vidi njega.

- Zadivio me. Visok, taman i zgodan. Samo sam mislila 'Wow! Wow!' - rekla je reporterka Keely o njihovom prvom susretu. Sada supruga uspoređuje s dobrim vinom, koje postaje samo još bolje s godinama.

- Kao da je to bilo tek jučer, godine lete, moja ljubavi. Toliko snova s tobom, nastavimo tako ljubavi - napisao je Brosnan u opisu stare fotografije para, koji je objavio kako bi obilježio 27 godina njihove veze. Tom objavom raznježio je svoje fanove, koji su ih obasuli čestitkama.

EXCLUSIVE: A shirtless Pierce Brosnan hits the beach and gives his wife Keely Shaye Smith a tender kiss after snorkeling while in Hawaii

Iako mnogi predbacuju Keely njezinu težinu i često svrstavaju njezine fotografije u kupaćim kostimima na ljestvice 'najgorih', Pierceu nije ni na kraj pameti ići drugoj. Od Keely ga nisu uspjele odvojiti ni zavodljive Bond djevojke tijekom snimanja 'Zlatnog oka'.

- Pronašao sam divnu ženu. Da milijun puta ponovno tražim, ne bih našao nekoga kao što je ona - rekao je glumac jednom prilikom.

Romantični Brosnan Keely zove svojom 'vječnom ljubavi' i čini se kao da ne postoji razlog koji bi ih mogao razdvojiti. Na pitanje koja je njihova tajna odgovorili su da jednostavno provode puno vremena zajedno i međusobno se cijene.

- Kad me Keely pogleda i dalje mi zaklecaju koljena - priznao je Pierce svojevremeno.

Fashion For Relief Gala - Red Carpet - London
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu