Show

Komentari 4

Pierce Brosnan ponosan je na sina: Na pisti je mamio uzdahe

Pierce Brosnan ponosan je na sina: Na pisti je mamio uzdahe

Za razliku od Piercea koji je život posvetio glumi, Paris osvaja modne piste diljem svijeta, a ovih je dana pistom šetao rame uz rame sa Stellom Maxwell dok ga je iz publike ponosno pratio otac

Na ovogodišnjem tjednu mode u Londonu, a u sklopu dobrotvorne večeri Fashion for Relief, koju je ove godine organizirala model Naomi Campbell (49), u Britanskom muzeju reviju je nosio sin Piercea Brosnana (66), Paris (18).

Fashion For Relief Gala - Red Carpet - London

POGLEDAJTE VIDEO:

Za razliku od Piercea koji je život posvetio glumi, Paris osvaja modne piste diljem svijeta, a ovih je dana pistom šetao rame uz rame sa Stellom Maxwell (29) dok ga je iz publike ponosno pratio otac.

Početkom prošle godine, najmlađi sin glumca potpisao je ugovor za modnu agenciju i debitirao na reviji talijanskog brenda Dolce&Gabbana u Milanu. Tada su kritičari ocijenili njegov izlazak na pistu 'odličnim' te rekli da je zgodan poput svog oca. 

Tada je nosio crveno bijelu sportsku kombinaciju te svečano odijelo s ružičastim, plišanim detaljima. Također je nosio reviju za Ralph Laurena, a krasio je brojne naslovnice časopisa kao što su Teen Vogue, GQ Korea, Numero, Vanity Teen i Rollercoaster.

Parisov stariji brat, Dylan (22) također se bavi manekenstvom te je 2014. debitirao na reviji Saint Laurenta, a otkrio ga je agent jednog brenda na plaži u Malibuu. 

Dylana i Parisa je Pierce dobio s novinarkom Keely Shaye Smith (55) s kojom se vjenčao 2001. Iz braka s pokojnom suprugom, australskom glumicom Cassandrom Harris je dobio sina Seana (36) koji se također bavi glumom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci