To je to što me zanima!

Pijana Karleuša pokazivala je 'srednjake' i grudnjak

Ovu važnu osobicu čopor nabildanih mrgi dopratio je do bijelog BMW-a. Čak su zaustavili promet dok ne uđe.
Vidi originalni članak

Zamislite da vaša majka izgleda ko Jelena Karleuša. Da vam dolazi na roditeljski sastanak i tamo trkelja kako je mozak spolni organ. E, pa ova spodoba ima dvije kćeri. Njih je neku večer ostavila onomu svom šonji od muža, “fudbaleru” Dušku Tošiću, i išla piti. Bila je na otvaranju kluba u Beogradu i tamo pokazivala “srednjake”, grudi i gaće (ali to je klasika). Ovu važnu osobicu čopor nabildanih mrgi dopratio je do bijelog BMW-a. Čak su zaustavili promet dok ne uđe.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Zemunac86 27.10.2009.

    Alo alo alo.. Svi uz CAJKE djuskate po zagrebu a ovamo se kurcite kao to ne slusate,a znate njene pesme napamet svi! Djuskao vam kamen u bubregu da bog da!

  • user_41385 27.10.2009.

    Možeš ti pisat 300 laži o Karleuši,ali ti se skrivaš iza tog jadnog monitora,a ona prodaje albume u ogromnim tiražima... Zašto ne pišeš što je Madonna radila??? Snimala porno-filmove i radila užasne stvari!!! A ti se namećeš na JK... Ako ti nekoga ne voliš to je tvoje osobno mišljenje! A ne iskaljivat ode svoju iskompleksiranost!!! Ali ti JK samo reklamiraš,a i ona kaže:"Svaka reklama je dobra reklama!"

  • stylus23 27.10.2009.

    Pokazala ga je novinarima i ko vam jebe majku novinarsku, mislim na kraju krajeva danas je svatko novinar, ali stvarno svatko. A je neznam jer ti idiote koji si ovo napisao uoče znaš Duška Tošiča da to možeš pisati o njemu, da je šonjo! A kamoli o JK išta. Odi doma mješaj pizzu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare