To je to što me zanima!

Pijana Slovenka zvijezda Farme: Aneta divljala po Hrvatskoj, a doma se skida gola za Playboy

Aneta Andollini, koja je vrijeđala, grizla i pljuvala porečke policajce, prije dvije godine natjecala se u slovenskoj verziji 'Farme'. Nije pobijedila, ali njezino pojavljivanje ostalo je zapaženo
Vidi originalni članak

Za upravljačem Peugeota 508 ljubljanskih oznaka, Slovenka Aneta Andollini (34) u subotu je na cesti od Tara do Poreča napravila pravi dar-mar. Aneta je vozila lijevo-desno, za dlaku izbjegavala frontalne sudare s nailazećim vozilima, a potom se zabila Renault Kadjar. Nakon sudara Peugeot joj je “odskočio” na prometni znak koji je skršila.

POGLEDAJTE VIDEO: Slovenka se skidala za Playboy

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je došla policija, Slovenka je nastavila show. Odbila je alkotest pa se je uhitili. Dva je policajca pokušala ugristi te je jednom od njih pljunula u lice nakon što je sjela u policijsko vozilo.

VIDEO: NESREĆA U POREČU Pijana Slovenka zabila se u auto pa grizla i vrijeđala policajce: 'Stoko, ubit ću vas i sve vaše!'

- Je..t ću majku onome tko me je vezao. Osvetit ću se. Smeće policijsko, vi ste stoka. Ubit ću vas i sve vaše - grmjela je Aneta na policajce. Dok su je vozili prema postaji porečke policije, Aneta se otimala policajcima iz ruku i pala na leđa, a jednog je lupila nogom u lice. 

Ista ta Aneta bila je zvijezda slovenske 'Farme' 2018. godine. Mnogi gledatelji slovenske POP televizije zapamtili su je po eksplicitnom pojavljivanju na malim ekranima.

ODBILA ALKOTEST Slovenka skrivila prometnu u Poreču i ugrizla policajca

Inače, Aneta živi u Ljubljani, po zanimanju je zubna tehničarka i ima dvoje djece. Natjecala se u 'Survivoru'. 

Skandali joj nisu nepoznanica, a osim neuspješnog pokušaja da osvoji 50.000 eura u 'Farmi', Aneta je poznata i po golišavim izdanjima. Skidala se do gole kože za Playboy prije desetak godina, a na društvenim mrežama nerijetko dijeli i provokativne fotografije s plaže. Brojne slovenske stranice i dalje drže njezine gole fotografije iz toga doba.

Od tada se Aneta promijenila po pitanju izgleda. Sad ima dužu kosu, a čini se i kako je povećala usne. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 22.07.2020.

    Debela kazna, van iz zemlje pa nek se bahati tamo od kuda je i došla. Šlapa.

  • 21.07.2020.

    Trebalo bi je dobro s palicom jelte...

  • tuzibaba696 21.07.2020.

    manje vrijedis nwgo drek

Komentiraj...
Vidi sve komentare