To je to što me zanima!

Pijani Nicolas Cage u bizarnom ispadu na sudu: Uzet će mi sve

Glumac je, tvrdi očevidac za britanski medij, bio najvjerojatnije pod utjecajem alkohola te neuračunljiv, ali čini se da je ipak spreman i četvrti put ući u brak, ovog puta s vizažisticom Erikom Koike (34)
Vidi originalni članak

Glumac Nicolas Cage (55) nedavno je zatražio dozvolu za svoj četvrti brak i to nakon jednogodišnje veze s vizažisticom Erikom Koike (34) o kojoj se malo zna. Par je u javnosti svega nekoliko puta u tom periodu, ali čini se da Cage još uvijek vjeruje u instituciju braka te da opet planira pred oltar. 

Ipak, britanski The Daily Mail došao je u posjed snimke na kojoj je glumac napravio poprilično bizarnu scenu tijekom procesa dobivanja dozvole u Las Vegasu, gdje je s okupljenima odlučio podijeliti neke stvari. 

- Ona će mi uzeti sav novac. Njezin bivši je diler - išao je naokolo i derao se Cage, dok je Koike djelovala poprilično smireno cijelom situacijom. 

Glumac je, tvrdi očevidac za britanski medij, bio najvjerojatnije pod utjecajem alkohola te neuračunljiv, ali čini se da je par na koncu potpisao potrebnu papirologiju. 

- Nisam te nagovarala na ovo - govori Erika Cageu na videu na što on pokušava smiriti situaciju odvlačeći ju sa strane. 

Holivudski glumac iza sebe već ima tri propala braka. 

ŽELI ZABRANU PRILASKA Cage optužen za zlostavljanje: Supruga pratila njegovu žrtvu?

Prva supruga bila mu je glumica Patricia Arquette (50), s kojom je bio šest godina u braku. Odmah nakon tog raskida oženio je Lisu Marie Presley (51), kćer Elvisa Presleyja. Taj brak potrajao je svega nekoliko mjeseci, a treća supruga bila mu je glumica Alice Kim (35) s kojom se vjenčao 2004., a godinu kasnije dobili su i sina Kal-Ela (13). Nakon 12 godina braka ipak su se rastali, a Cage ima još jednog sina, Westona Coppolu Cagea (28), kojeg je dobio s glumicom Christinom Fulton (51). 

ŠOKIRALA JAVNOST: Nekad je glumila 'rugobu', a danas privlači zavodljivim izgledom i fotografijama

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tebreks 29.03.2019.

    Cage ima fetiš na kineskinje. :D

  • Mthesecond 29.03.2019.

    Cage Pljunuti Grdovic na ovim slikama,s tim imidzem :)))

  • black_cat 29.03.2019.

    odličan sako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare