To je to što me zanima!

Pinčić surađuje s Ministarstvom turizma i HTZ-om: 'Odabrali smo Doris zbog njenog imidža'

Dosadašnji rad i realizirani projekti gospođe Doris Pinčić najbolje odgovaraju ovoj kampanji što potvrđuju i prve povratne reakcije koje su iznimno pozitivne, rekla nam je Kristina Mamić iz HTZ-a
Vidi originalni članak

Doris Pinčić zaštitno je lice nove kampanje 'Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku' Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojoj je cilj promovirati ponudu ruralnih destinacija na domaćem tržištu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pored toga što je zaštitno lice kampanje, Doris Pinčić (32) je i autorica svih videa koji će biti objavljeni u kampanji, a u HTZ-u naglašavaju da je ovo prva nacionalna kampanja ruralnog turizma u povijesti.

- Obzirom na ciljeve kampanje, a koji uključuju promociju raznolike ponude hrvatskih ruralnih destinacija na domaćem tržištu, smatramo kako prepoznatljivost na nacionalnoj razini, pozitivan imidž, dosadašnji rad i realizirani projekti gospođe Doris Pinčić najbolje odgovaraju ovoj kampanji što potvrđuju i prve povratne reakcije koje su iznimno pozitivne - rekla nam je direktorica HTZ-ovog Sektora za poslovne komunikacije, Kristina Mamić.

Kampanja je, kaže Mamić, usmjerena na domaće tržište. 

- S ciljem poticanja turističkog prometa kroz upoznavanje autohtonih doživljaja u hrvatskim ruralnim destinacijama - objašnjava nam.

OVIH DANA NIJE RADILA Pinčić se nakon ozljede vratila u 'Dobro Jutro, Hrvatska', a njoj i Meštru odmah pohvalili stajling

'Doživi domaće' bit će prevedena i na engleski i njemački jezik. 

- Kampanja će biti dostupna na engleskom jeziku, a video prilozi imat će prijevod u obliku titlova na engleskom i njemačkom jeziku. Kampanja će se provoditi na online i offline kanalima komunikacije te kroz društvene mreže Croatia, Full of Life uz oznake #RuralnaHrvatska i #DoživiDomaće - kaže.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Libinje 05.05.2021.

    Ne bi baš rekao da su je uzeli zbog imidža , jer ni po prijašnjim komentarima nije dobro stajala. Radila je na radiju pa kao odlazi sa radija jer je imala jutarnju šihtu pa da više to ne može izdržati , onda prijeđe na htv i budi se prije nego kad je radila na radiju. I još ima svoju firmu . Što drugi nitko ne mora raditi . Voditeljice odlaze sa tv-a dok glumice vode program. Ali kod nas je sve moguče. Tako je bilo i u Rijeci , dok su profesionalne glumice bile bez angažmana , Severina je glumila . 

  • jamesbond7777 05.05.2021.

    🙄🙄🙄I vi ste nasli crkvu di ce te se pomolit......

  • AfroditaDiana 05.05.2021.

    Lijepa je i zgodna, ali ta njezina brada baš bode u oči. Pogotovo sad kad je smršavila u zadnje 2 godine. :o

Komentiraj...
Vidi sve komentare