Show

Komentari 80

Pinčić se nakon ozljede vratila u 'Dobro Jutro, Hrvatska', a njoj i Meštru odmah pohvalili stajling

Pinčić se nakon ozljede vratila u 'Dobro Jutro, Hrvatska', a njoj i Meštru odmah pohvalili stajling

Voditeljica se preko vikenda odmarala jer se ozlijedila na snimanju koje nije bilo za HRT. S obzirom na to da previše radi, urednica HRT-ove emisije savjetovala joj je i da se malo odmori

Doris Pinčić (32) u petak je trebala voditi HRT-ovu emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska', ali se nije pojavila u studiju. Mnogi su se zabrinuli da joj se nešto dogodilo, a proteklog vikenda saznali smo da je pala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Da se Doris ponovno ozlijedila Slobodnoj Dalmaciji potvrdila je urednica HRT-ove emisije Ana Milić. 

- Doris se, nažalost, dogodila blaža ozljeda te je zbog toga morala propustiti emisiju. Osim toga, uistinu puno radi pa sam joj savjetovala neka se odmori. Gledatelji će je u ‘Dobrom jutru’ moći vidjeti ubrzo - rekla je Milić za Slobodnu Dalmaciju.

Danas je Pinčić došla pred kamere, kao što je bilo i najavljeno, i s kolegom Davorom Meštrovićem (53) vodila program. Bili su modno usklađeni, pa su ih gledatelji nahvalili. 

- Ne treba se nositi uniforma, ali usklađenost u odijevanju hitno je potrebna u ovoj emisiji. Meštar i Doris jutros su praznik za oči - pisali su im. Drago im je što se oporavila i nadaju se da joj se nezgode više neće događati.

Kako smo doznali s HRT-a, Doris je ovih dana nezgodno pala pri jednom snimanju koje nije bilo za HRT i ozlijedila glavu. U emisiji je bila vedra i nasmijana te je s kolegom zbijala šale. 

- Lijepo je vidjeti da si dobro. Čuvaj se - poručili su joj. 

Najčitaniji članci