To je to što me zanima!

Pink odgodila turneju: 'Morala sam, dijete je vrištalo od boli...'

Pjevačica je otkrila kako je uzimala antibiotike i steroide te koristila razne sprejeve za nos i grlo kako bi se oporavila. Na turneju sa sobom je povela sina i kćer
Vidi originalni članak

Već sam dva puta bila bolesna, kao i moja djeca, na ovoj australskoj turneji, no prvi put smo uspjeli progurati kroz to, istaknula je Pink (38) na društvenoj mreži. Pjevačica je odgodila koncerte u Australiji nakon što je oboljela od želučanog virusa, a zbog dehidracije je završila prošlog tjedna u bolnici. 

- Ostala je preko noći u bolnici kako bi se što bolje oporavila - istaknuli su organizatori turneje 'Beautiful Trauma' koja je počela 4. srpnja i trebala bi trajati do 26. kolovoza. Pjevačica je odgodila koncerte zbog preporuke liječnika. Pink je otkrila kako je uzimala antibiotike i steroide te koristila razne sprejeve za nos i grlo kako bi se oporavila. Dodala je kako je njezin sin Jameson Moon (1) usred noći vrištao od bolova, a ona je za to vrijeme govorila kćeri Willow Sage (7) kako je sve u redu. 

Pjevačica je istaknula kako nikada nije iskorištavala svoju poziciju tako odgovorivši na kritike zbog otkazivanja koncerata. Naime, neki australski mediji su objavili fotografije Pink i kćeri na plaži te napisali da nije bolesna nego uživa na plaži. Pjevačica tvrdi da je zapravo do sada bila poznata po besprijekornom odrađivanju svojih glazbenih obveza. 

- Radim apsolutno najbolje što mogu i možete vjerovati u to ili ne. Ono što se ne vidi na fotografiji je kako ja pijem vodu i ležim dok prijatelji pokušavaju zabaviti moju sedmogodišnju kćer dok me ona ispituje zašto nas neki jezivi tip slika - napisala je Pink. Pjevačica se ispričala 'svim pravim fanovima koje je pogodilo otkazivanje koncerata'. 

Pink se nakon toga pohvalila slikom nasmiješenog sina, a obožavatelji su joj poželjeli da se što prije oporavi. Neki su komentirali da ne može nastupati dok ne bude potpuno zdrava te su istaknuli da je da je ružno što se ljudi brinu zbog novca za ulaznice koji će dobiti natrag. 

Pink je od 2006. u braku s bivšim vozačem motociklističkih utrka Careyjem Hartom (43). 

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare