To je to što me zanima!

Pink ponudila plaćanje kazne za norveške rukometašice koje su odbile nositi uske bikini gaćice

Podsjećamo, Norvežankama je uslijedila kazna od 150 eura po igračici što je ukupno 1500 eura zbog ne nošenja odgovarajuće odjeće, donjeg dijela bikinija
Vidi originalni članak

Norveška ženska reprezentacija u rukometu na pijesku ne treba brinuti oko plaćanja novčane kazne zbog nošenja kratkih hlača na utakmici Europskog prvenstva, čini se kako će se američka pjevačica Pink (41) pobrinuti za to. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pink je na svom Twitteru objavila kako je jako ponosna na rukometašice i optužila Europsku rukometnu federaciju za seksizam prema rukometašicama.

- Veoma sam ponosna na norveške rukometašice zbog njihovog protesta protiv veoma seksističkog pravila o odjeći. Europska rukometna federacija bi trebala biti kažnjena zbog seksizma. Rado ću platiti kazne za vas, dame. Samo naprijed - poručila je Pink na Twitteru i oduševila mnoge.

Podsjećamo, Norvežankama je uslijedila kazna od 150 eura po igračici što je ukupno 1500 eura zbog ne nošenja odgovarajuće odjeće, to jest, donjeg dijela bikinija. 

Prije nego što se Pink javila za plaćanje, norveški rukometni savez je rekao kako će rado platiti kazne s čime je pokazao  podršku rukometašicama, navevši kako su 'ponosni na svoje igračice koje su povisile svoj glas i poručile kako je dosta'. 


 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ceralaz 26.07.2021.

    tako i treba, mada su se trebale okrenuti i doma otići s prdnuti sucima kroz ove hlačice pa nek šnjofaju a ne da geldaju tuđe guzice....

  • hd 26.07.2021.

    eto...ode i zenski rukomet u k...c

  • MALINO 26.07.2021.

    Pa dobro u onim gacicama pijesak se zavuce svugdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare