To je to što me zanima!

Pippa, što ti je bilo? Princu je poklonila odljeve ruku i stopala

Sestra Kate Middleton je nećaku Georgeu, budućem britanskom kralju, za krštenje dala izraditi odljeve njegovih ruku i stopala za koje je iskeširala čak 62.300 kuna
Vidi originalni članak

Komad nakita i odjeće jednostavno nisu dovoljno dobar krsni poklon za budućeg kralja Engleske, ako se pita njegovu tetu. Pippa Middleton (30) dugo je razmišljala o posebnom poklonu za posebnog dječaka i definitivno je nadmašila tisuće drugih darova koji su malom Georgeu stigli iz cijelog svijeta. Kreativna Pippa uspjela je dječaku koji ima baš sve pokloniti nešto što bi rijetko kome palo na pamet. Organizatorica zabava dala je nećaku izraditi srebrne odljeve njegovih ruku i stopala. Ovdje pogledajte fotografije poklona.

Dok se mnogima poklon čini pomalo bizarnim, Pippi se toliko svidio da je za njega odlučila izdvojiti čak 62.300 kuna. No kako bi dobio ovaj ekstravagantni dar, i princ George je trebao dati mali doprinos. Dječak je morao mirovati pola minute dok su mu ruke i noge namakali u smjesi morskih trava kako bi uzeli odljeve. Ne zna se kako su princ William (31) i vojvotkinja Kate (31) reagirali i jesu li unaprijed znali što ih čeka ili je Pippa morala potajno uzeti otiske tromjesečnog praunuka kraljice Elizabete II.

Britanska vlada vjerojatno je požalila što je princu kupila tradicionalnu drvenu, ručno rađenu kutiju za igračke vrijednu samo 3500 kuna. U mnoštvu poklona za budućeg vladara našlo se i polje divljeg cvijeća u Rumunjskoj te neograničen broj besplatnih letova na Ibizu. Za kupovinu nešto skromnijih darova moglo se obratiti direktno prinčevim djedovima koji su se “bacili” u prodaju dječjih potrepština čim su čuli da je Kate trudna. Sve prihode od prodaje princ Charles (64) daje svojoj humanitarnoj zakladi. Michael (64) i Carole Middleton (58), pak, žive od zarade na proizvodima za “male prinčeve i princeze”.

Kate i William krstili su sinčića, uzvanike su ugostili na čajanci

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 27.10.2013.

    dok sam čitala članak pitala sam se šta je tu bizarno? a vidim da se i drugi čitatelji pitaju isto. po meni odlična i vrlo maštovita ideja. ma kakve kutije za igraćke? to je totalno out

  • osobica 27.10.2013.

    Stvarno ne vidim što je sporno u ovom poklonu?? Mediji valjda ne znaju šta bi laprdali pa izmišljaju gluposti...

  • aventin 27.10.2013.

    nista cudno

Komentiraj...
Vidi sve komentare