To je to što me zanima!

Pippu Middleton u šetnji su 'uhvatili' u haljini sa sniženja

Mlađa sestra Kate Middleton prošetala je gradom svoju tek rođenu kćer. Obožavatelji nisu gubili vrijeme i usprkos kaputu koji pokriva gotovo cijelu haljinu otkrili su što to točno ima na sebi i za koliko se komad može kupiti
Vidi originalni članak

Gdje god da se pojavi Pippa Middleton (37) ona plijeni pažnju. Iznimka nije bilo ni njezin izlazak u šetnju londonskim kvartom s kćerkicom Grace Elizabeth Jane Matthews koju je rodila prije tjedan dana.

POGLEDAJTE VIDEO: (Princ George slavi 7. rođendan)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pored široka osmijeha na Pippinu licu, fanovi su ispod kaputa odmah primijetili i njezinu haljinu. Bacili su se na istraživanje i otkrili da se radi o artiklu koji se nalazi na sniženju. 

Riječ je o laganoj proljetnoj haljini robne marke Hobbs sa crno-smeđim printom, crnom kragnom i vrpcom u struku čija je prvotna cijena bila 149 funti (oko 1300 kuna), a sada je štovatelji stila mlađe sestre Kate Middleton mogu kupiti za tričavih 59 funti (oko 500 kuna). 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Trump Jong Un 25.03.2021.

    Jel joj zadnjica koja je proglašena za najljepšu na sestrinom vjenčanju na sniženju to mene živo zanima ?

  • ..lola. 25.03.2021.

    Maleni George je baš medeni :)

  • 24.03.2021.

    Jaka stvar i bitna osoba.🙄Njeno najveće životno dostignuće je to što joj je sestra uspjela upecati princa i katapultirati i Pippu i ostatak obitelji u društvenu kremu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare