To je to što me zanima!

Pips, Chips & Videoclips su propjevali klapske pjesme

U zagrebačkom klubu pojavili su se s rogovima na glavi, a pjevali su pod imenom 'Bambi'. Rogove je napravila teta Zlatica koja se bavi kostimografijom
Vidi originalni članak

U petak je u zagrebačkom kubu Booksa bio koncert članova skupine Pips Chips & Videoclips. Ovaj put su došli pod klapskim  imenom 'Bambi'. U jednakim trenirkama i s rogovima na glavi odradili su svoj klapski koncert na 'Škrabici', koju je organizirao Ante Perković. On je svojim 'pismama s Ivo Đime' napravio uvod u dalmatinske klapske pjesme koje su Pipsi pjevali. Pjevač klape je rekao da oni ipak nisu Pips, Chips & Videoclips nego njihovi klonovi, trojajčani blizanci, a kao grupa 'Bambi' djeluju već dvije i pol godine.
- Istraživanje kroz glazbu nas je dovelo od Dinama do Bambija - izjavio je Dubravko Ivaniš Ripper. Na svirci se pojavila i njegova supruga Dubravka Ivaniš Yaya. Ona ih je slušala s prijateljem iz benda Jinx, Gordanom Muratovićem poznatijim pod imenom Coco Mosquito. Jinx trenutačno pripremaju novi album koji je već do pola gotov te bi se na ljeto trebao pojaviti na tržištu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare