To je to što me zanima!

Pique vrijeđao novinara koji podržava Shakiru i razbjesnio sve: 'Sram te bilo, ti si gubitnik'

Moj najbolji prijatelj me gleda, napisao je Jordi na Twitteru i podijelio screenshot Instagram storyja na kojima je dijelio svoje članke o Gerardu i Shakiri, na kojima se može vidjeti kako je mu je Pique pregledao priče
Vidi originalni članak

Otkako je Shakira (45) izbacila pjesmu u kojoj pjeva o bivšem, Gerardu Pique (35), i njegovoj prevari s mlađom ženom, on je već u nekoliko navrata reagirao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne znam što ti se dogodilo, ali zamijenio si Ferrari za Twinga, zamijenio si Rolex za Casio - pjeva Shakira, a Pique je već dan nakon izlaska pjesme na posao stigao u - Twingu, ali se i pohvalio sponzorskim ugovorom koji ima s Casiom. 

Nogometašu je sada izgleda zasmetala objava španjolskog novinara Jordija Martina koji je otkrio neke detalje iz njegovog života i otvoreno podržao Shakiru.

- Moj najbolji prijatelj me gleda - napisao je Jordi na Twitteru i podijelio screenshot Instagram storyja na kojima je dijelio svoje članke o Gerardu i Shakiri, na kojima se može vidjeti kako je mu je Pique pregledao priče.

- Ostavi drogu. Kokain je jako za*eban - poručio mu je Pique u komentaru.

Novinar mu je odmah odgovorio, ali je ubrzo izbrisao svoj komentar.

- Ja te ne označim i ti reagiraš. Stalno gledaš moje priče, pola svijeta te mrzi. Možda postoji nešto što te brine i ne želiš da to izađe na vidjelo? Hoće li tvoja i nova djevojka dobiti rogove (op.a. implicira nevjeru)? - pisalo je u izbrisanom komentaru.

Raspravi su se ubrzo priključili i drugi korisnici Twittera. 

- Treba te biti sram, Shakira je zbog tebe stavila karijeru na čekanje, a ovako joj vraćaš; Pokušava glumiti da ga boli briga, ali ovime je sve rekao; Ti si obični gubitnik, štetiš svojoj djeci; Pique, pokazuješ svoju bol. Sigurno si zamrzio ljubavnicu jer te podsjeća na razorenu obitelj - nitko nije štedio bivšeg igrača Barcelone. 

Podsjećamo, Shakirina je prije dva tjedna izbacila novu pjesmu bez imena na YouTubeu i prikupila je preko 86 milijuna pregleda i oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pjesma na YouTubeu u tom periodu, a sada ima preko 235 milijuna pregleda. Osim što je vozio Twingo i nosio Casio Pique je nedavno objavio i prvu fotografiju s Clarom Chijom Marti s kojom je navodno varao Shakiru. 

Španjolski mediji su otkrili da je Clara morala potražiti psihološku pomoć nakon što ju je Shakira prozvala u svojoj pjesmi. 

- Zaustavljaju je na ulici, pjevaju joj pjesmu, svi je prepoznaju, a ona je zapravo veoma tiha i sramežljiva djevojka - piše medij. Prema riječima navedenog novinara Saula, Clara je otišla u kuću svojih roditelja odakle i radi.

PJEVAČIČINA NAREDBA Shakirinu bivšu svekrvu unuci više ne smiju zvati bakom: 'Sve ću podnijeti, ali ne i ovaj potez!'

- Trebala je pobjeći jer njezino stanje uma nije dobro. Nije lako biti djevojka od 23 godine, dok cijela Španjolska i svijet govori o tebi. Uzelo je maha i trebala je učiniti korak dalje - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jamesbond7777 30.01.2023.

    Ovi dvoje ko klinci od 14g prepucavanja

  • 30.01.2023.

    Meni nikada nije bilo jasno zašto ljudi imaju potrebu "voditi brigu" o nečijem braku,rastavi,preljubu i zauzimati se za jednu stranu kao "pravednu" gazeći drugu🙄🙄🙄 a pojma nemaju o njihovom privatnome životu ništa

  • Beatrixx 30.01.2023.

    E da, nije lako Clari.. no ljubavnica je lako biti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare