To je to što me zanima!

Piqueovoj curi ponudili milijun dolara za jednu fotografiju

U zadnje joj se vrijeme javljaju sa svih strana, a sada joj nude ogroman iznos za fotografiju u kupaćem kostimu
Vidi originalni članak

Studentica Clara Chia Marti (23) je proglašena glavnim krivcem za prekidom veze između pjevačice Shakire (46) i bivšeg nogometaša Gerarda Piquea (36), a javnost žudi da sazna više o njoj. Prema pisanjima španjolskih medija, Clara je odbila ponudu da ispriča sve što zna o Shakiri pa joj sada nude milijun dolara za samo jednu fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o fotografiji u kupaćem kostimu, kako piše Essentiallysports. Paparazzi su je već probali 'uhvatiti' u takvom izdanju, ali neuspješno. Poznato je da je cijena milijun dolara, no iznos nagrade mogao bi biti još veći.

ISKRENO O PREKIDU SLAVNOG PARA Shakirin šogor: 'Znala je da se nikada neće udati za Piquea, a bilo je i nesuglasica oko novca'

Par je dosad zadržao vezu dalje od javnosti, ali ova skupa ponuda mogla bi značiti povećanje medijske pažnje za njih oboje. Ponuda je svakako kontroverzna jer je u pitanju plaćanje za privatne trenutke i međuljudske odnose, što mnogi osuđuju i ne odobravaju.

Iako nije javna osoba, zbog svog odnosa sa Piqueom, Clara je u zadnje vrijeme dobila dosta novčanih ponuda. Nedavno joj je i ponuđen ogroman iznos za intervju u kojem bi fokus bila veza između nje i Piquea.

Španjolski mediji su joj ponudili milijun dolara za nastup na TV-.u, ali i to da omalovažava Shakiru. Clara nije oduševljena ovom idejom te je njoj i Piqueu cilj nastaviti sa svojim životom bez drama što uključuje intervjue koji će ponovno skrenuti pažnju na njih.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ALLinONE! 28.03.2023.

    U usporedbi sa Shakirom ova je jedino mlađa i to joj je glavni adut

  • HateDrunkDrivers 28.03.2023.

    nadam se da će joj se dogoditi nešto loše. zaslužila je

Komentiraj...
Vidi sve komentare