To je to što me zanima!

Piramide, pustinjski disco i ples ratnika: Što se ovdje događa?

Srbijanska grupa Twins prije nekoliko je godina snimila spot za pjesmu 'Kontrabas'. Pjesma je po sebi iznimno čudna, ali spot koji ju prati sigurno spada u kategoriju najluđih stvari koje ste ikad pogledali...
Vidi originalni članak

Za srbijansku grupu Twins vjerojatno nikad niste čuli. Riječ je o projektu brata i sestre Nebojše i Manuele Kostrešević, koji je bio najpopularniji početkom devedesetih u Srbiji. I njihova glazba je tipična za devedesete u Srbiji. Šizofrena mješavina techna, cajki i nepotrebnih efekata glavna je odlika njihove glazbe.

Pjesmu 'Kontrabas' snimili su i objavili 2015. godine, ali kad pogledate spot, mislit ćete da ste se vratili u devedesete godine. I da ste na drogama. 

Was, was, was ist das? Das is kontrabas - pjevaju oni u ovom 'hitu', a u prateći spot uspjeli su umiješati baš sve. Tu su piramide, tu je debeli čovjek koji sjedi na piramidi, tu su pjevači i DJ Mata napravljeni u nekom programu koji ne postoji već desetak godina, tu su ratnici plesači, onda su odjednom tu i mladi urbani ljudi koji bezbrižno čagaju po pustinji... Ne zaboravimo ni lebdećeg čovjeka. 

Uzmite si zato četiri minute predaha, upalite zvuk (ali ne preglasno da vas ne gledaju čudno, i zbunite sami sebe!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • muldihaldi 25.10.2018.

    Ak ste vi normalni....

Komentiraj...
Vidi sve komentare