To je to što me zanima!

Pišek: Možda se jesam malko popunila, ali još nisam trudna

Srpski mediji počeli su nagađati da je voditeljica trudna, no ona je to demantirala. Kaže da, koliko sama zna, nije trudna. Nikolina je zaručena s Vidojem Ristovićem
Vidi originalni članak

Bez obzira na sklizak teren javnog izlaganja emocija, jer život je nepredvidiv, i bez obzira na to što budućnost nosi, srela sam muškarca kojeg ću uvijek smatrati čovjekom svog života, rekla je Nikolina Pišek za srpskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića (37). 

Da je u vezi s Vidojem, Nikolina dugo nije htjela potvrditi, a skrivala je i da ju je zaprosio. Vidoje je, naime, za Nikolinu naručio Cartierov prsten od bijelog zlata s dijamantom čija je cijena oko 15 tisuća eura, odnosno, oko 115 tisuća kuna. Srpski mediji počeli su nagađati da je voditeljica trudna, no ona je to demantirala. 

- Možda sam malo punija, ali trudna nisam. Barem nisam još - rekla je Pišek za srpski Svet. S Vidojem je jako sretna i izgledaju iskreno zaljubljeno. Skupa provode svaki slobodni trenutak koji nađu.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • bingalica 28.11.2012.

    Lijepo molim, može li mi netko objasniti, od kud dotičnome toliko love?? Mislim, nisam upućena, ali općepoznata je stvar, da umjetnici nemaju baš para.

  • Aranka 28.11.2012.

    A nekada je bila tako lijepa cura..Kila sim ili tam - tko to još važe pogledom? Problem je u tome što ona nezna kam, To se kod nas veli..ni vrit ni mimo!

  • marija1411 27.11.2012.

    malo pretjerela s ovim sr.... što ubacivaju u obraze pa je postala bucka a i malo možda natekla od botoksa

Komentiraj...
Vidi sve komentare