To je to što me zanima!

Pišek pokazala kako održava fit liniju: 'Ti si ista Angelina Jolie'

Za vježbanje je odabrala pravi sportski outfit. Odjenula je ljubičaste tajice i sportski top. Podignute kose i bez šminke poručila je kako 'nikad neće sve biti savršeno, ali se za to treba potruditi'
Vidi originalni članak

Ona je miruje niti na odmoru. Svoju top formu voditeljica Nikolina Pišek Ristović (44) dotjeruje i po nesnosnim ljetnim vrućinama i odradi svoj trening. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pišek živi na relaciji Zagreb-Beograd

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija na kojima je pozirala uz vreću za boks, a na nekima od njih i udarala u nju.

- Nemoj se zabrinuti ako se borim s tobom. Zabrini se kada to prestanem raditi - napisala je Nikolina uz seriju fotografija. Sve više poznatih dama boksanje uključuje u svoje rutine vježbanja. 

NIKOLINA ODUŠEVILA Pišek pokazala koliko je gipka: Napravila špagu u centru grada

Za trening je odabrala pravi sportski outfit. Odjenula je ljubičaste tajice i sportski top. Podignute kose i bez šminke poručila je kako 'nikad neće sve biti savršeno, ali se za to treba potruditi'.

Njezini pratitelji pohvalili su je u komentarima na račun njezinoga izgleda.

- Predivna si, puno si smršavila. Samo udaraj. Koliko ti ličiš na Angelinu Jolie, ovo nije normalno. Ti si balkanska Angelina, želim ti sve najbolje - pisali su joj pratitelji, a mnogi su je tako usporedili s poznatom glumicom. 

Nikolina godinama živi u Beogradu, no u posljednje vrijeme s obitelji boravi u Hrvatskoj gdje je provela i karantenu zbog pandemije korona virusa. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 01.08.2020.

    Ajde ne kakajte, di je ona od Angelina Jolie.. Stvarno pisete gluposti. Videl sam Angelinu Jolie uzivo a i tu vasu Angelinu pa stvarno neznate kaj pisete Pa taj pisek bas tak inizgleda a znate za kaj slivenci vele pisek a cini mi se i u zagorju....

  • sarcasmo 31.07.2020.

    Ko je ova?

  • 5FDP 31.07.2020.

    Pazi samo da ti usne ne puknu

Komentiraj...
Vidi sve komentare